Άννα Πρέλεβιτς: Οι δύο άγνωστες προτάσεις γάμου και ο χωρισμός της αδερφής της Τέα

Άννα Πρέλεβιτς: Οι δύο άγνωστες προτάσεις γάμου και ο χωρισμός της αδερφής της Τέα

Οι δύο αδερφές ήταν αποκαλυπτικές

Η Άννα και η Τέα Πρέλεβιτς ήταν προσκεκλημένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για την προσωπική τους ζωή.

Η Άννα εξομολογήθηκε τις δύο προτάσεις γάμου που είχε ενώ εξήγησε πως και με όλες τις σχέσεις της είχε μιλήσει για γάμο:

«Δεν ήμουν έτοιμη να παντρευτώ, υπήρξε πρόταση γάμου και δεν ήθελα να παντρευτώ, ήμουν μόνο 22», αποκάλυψε η Άννα ενώ η Τέα μίλησε για τον δικό της γάμο και διαζύγιο εξπρές:

«O γάμος μου με τον Όμαρ κράτησε τρεις τέσσερις μήνες, ήταν δύσκολη απόφαση, ήταν Ινδός αλλά ζούσε στην Αγγλία, είχα πάει δέκα φορές στην Ινδία, ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η Ινδία είναι αγαπημένη μου χώρα, δεν πρόλαβε να γίνει γάμος στην Ινδία, ο πρώτος γάμος είχε γίνει στο Λονδίνο και ήταν κλειστός, είχαμε οργανώσει δεξίωση το καλοκαίρι στην Ελλάδα και τον επόμενο χειμώνα θα γινόταν ο γάμος στην Ινδία.

Την είχε ερωτευτεί την Ελλάδα κι εκείνος, και εκεί μου έκανε πρόταση γάμου. Ξαφνικά γύρισα και τον είδα γονατισμένο, είχαμε ασυμβίβαστες διαφορές και του εύχομαι το καλύτερο».



Η Τέα αποκάλυψε μάλιστα πως στο ταξίδι της στην Ινδία την σταματούσαν για να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της εξαιτίας της λευκής της επιδερμίδας.