Αποκάλυψη-βόμβα για Johnny Depp: Το γραπτό μήνυμα που είδε το φως της δημοσιότητας

Αποκάλυψη-βόμβα για Johnny Depp: Το γραπτό μήνυμα που είδε το φως της δημοσιότητας

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται!

Ως γνωστόν, ο Johnny Depp έχασε την πρώτη δίκη του… επικού πια χωρισμού του από την Amber Heard, εναντίον της εφημερίδας «The Sun» η οποία τον αποκάλεσε «Wife beater». H συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή, με τον διάσημο ηθοποιό να διακόπτει σχεδόν όλες του τις συνεργασίες, σε επίπεδο κινηματογράφου και όχι μόνο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χιλιάδες θαυμαστές του star, έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο με διάφορες αιτήσεις, όπως είναι να επιστρέψει ο Depp στο «Fantastic Beasts 3», αλλά και να απολυθεί η Heard, από το «Aquaman 2».

Μάλιστα η απόλυση της Heard, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου είχε συγκεντρώσει 1,6 εκατομμύρια υπογραφές και μάλλον αυτή τη στιγμή που μιλάμε το νούμερο είναι πολύ μεγαλύτερο. Παρόλα αυτά, η ξανθιά ηθοποιός θα επαναλάβει κανονικά τον ρόλο της στο δεύτερο μέρος της ταινίας, προς μεγάλη απογοήτευση των θαυμαστών του πρώην της.

Και τώρα, μία ακόμη είδηση βλέπει το φως της δημοσιότητας, που δυστυχώς δεν είναι προς τιμήν του Depp. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Johnny ζήτησε από την αδερφή του Christi Dembrowski η οποία είναι παραγωγός, να μεσολαβήσει ώστε να η Heard να απολυθεί!

«Θέλω να αντικατασταθεί στην ταινία της Warner Bros», έγραψε ο Depp, εννοώντας τη συνέχεια του Aquaman. To μήνυμα αυτό αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, ενώ το περίεργο είναι ότι είδε το φως της δημοσιότητας, λίγες μέρες μετά την κίνηση θαυμαστών του Johnny για απομάκρυνση της ηθοποιού από την ταινία.

Τελικά, μάλλον η υπόθεση αυτή έχει αρκετό ζουμί!

To trailer του Aquaman 2