Αυτοί είναι οι 10 ηθοποιοί που αναζητήσαμε περισσότερο το 2020

Αυτοί είναι οι 10 ηθοποιοί που αναζητήσαμε περισσότερο το 2020

Μαντεύεις ποιος είναι στην πρώτη θέση;

Η Google αποκάλυψε τους δέκα ηθοποιούς (γυναίκες και άντρες) που ο κόσμος έψαξε περισσότερο το 2020 με βάση τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Αυτά τα δεδομένα προέρχονται συγκεκριμένα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα δεις όχι μόνο τις μεγαλύτερες αναζητήσεις, αλλά και γιατί αναζητούσαν αυτές τις διασημότητες όλο το χρόνο.

Υπάρχουν μερικά πραγματικά διάσημα ονόματα σε αυτήν τη λίστα και ο νούμερο ένα ηθοποιός είναι τεράστιος star του Hollywood. Ο λόγος βέβαια που είναι ο νούμερο ένα, είναι λίγο ατυχής. Τι λες όμως να ξεκινήσεις να βλέπεις τη λίστα με τους top 10;

#10. Lea Michele

Δυστυχώς, το όνομα της Lea τάχθηκε για κάποιους ισχυρισμούς κατά της συμπεριφοράς της στο σετ. Η Lea ζήτησε συγγνώμη για τους ισχυρισμούς. Υπήρχαν ωστόσο και κάποια θετικά νέα για εκείνη, όμως, αφού υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί με τον Ever Leo Reich.

#9. Ryan Dorsey

Ο Ryan Dorsey και η οικογένειά του υπέστησαν μια μεγάλη τραγωδία όταν η πρώην σύζυγός του, Naya Rivera, πνίγηκε στη λίμνη Piru τον Ιούλιο. Ο Ryan μεγαλώνει τώρα τον νεαρό γιο τους, Josey.

#8. Danny Masterson

Το 2020, ο Masterson κατηγορήθηκε επίσημα για τον βιασμό τριών γυναικών μεταξύ του 2001 και 2003 και θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έως και 45 χρόνια φυλάκισης εάν καταδικαστεί.

#7. Joaquin Phoenix

Ο Joaquin Phoenix είχε μια απίστευτα καλή αρχή το 2020 όταν «έσπασε» τη σεζόν των βραβείων για τη δουλειά του στο Joker. Κέρδισε το Oscar καλύτερου ηθοποιού.

#6. Amber Heard

Το όνομα της Amber Heard ήταν στα πρωτοσέλιδα το 2020 για μεγάλο χρονικό διάστημα για την αγωγή με την οποία είχε εμπλακεί με τον πρώην της Johnny Depp. Ο Johnny μήνυσε ένα βρετανικό tabloid επειδή τον χαρακτήρισε «wife beater» και έχασε αυτή τη δίκη.

#5. Ricky Gervais

Ο Ricky Gervais φιλοξένησε τις Χρυσές Σφαίρες του 2020 και ο μονόλογος του, όπως πάντα, αναστάτωσε λίγο τον κόσμο.

#4. Timothee Chalamet

Ο Timothee Chalamet είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια αυτή τη στιγμή και έχει τόσους πολλούς πιστούς θαυμαστές! Ο Timothee έκανε πρωτοσέλιδα νωρίτερα αυτή τη χρονιά όταν κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του με την Eiza Gonzalez σε τρυφερά τετ-α-τετ.

#3. Jada Pinkett Smith

Η Jada Pinkett Smith έκανε πρωτοσέλιδα και συζητήκε όταν ο August Alsina είπε ότι αυτός και η Jada είχαν σχέση και είχαν την έγκριση του συζύγου της Will Smith. Στη συνέχεια, η Jada πήγε στο Red Table Talk με τον Will για να διευκρινίσει ότι είχαν χωρίσει τη στιγμή της «εμπλοκής» με τον August.

#2. Chris D’ Elia

O D’Elia τον οποίο είδαμε μέσα από τη δεύτερη σεζόν του «You» κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση φέτος από πολλές γυναίκες

#1. Tom Hanks

O Tom Hanks έγινε trend φέτος αφού αυτός και η σύζυγός του Rita Wilson ήταν βασικά οι δύο πρώτες διασημότητες που αποκάλυψαν ότι είχαν κορονοϊό στην αρχή της πανδημίας. Η διάγνωσή τους αποκαλύφθηκε στις 11 Μαρτίου 2020. Ευτυχώς, και οι δύο έχουν αναρρώσει πλήρως.