Πλησιάζει το οριστικό τέλος για την Kim Kardashian και τον Kanye West;

Πλησιάζει το οριστικό τέλος για την Kim Kardashian και τον Kanye West;

Ο γάμος του ζευγαριού στο προσκήνιο για μια ακόμα φορά

Φαίνεται πως ο χρόνος δεν επουλώνει τις πληγές που προκάλεσε το 2020 στον γάμο της Kim Kardashian και του Kanye West.

Η έξαρση στο πρόβλημα διπολικής διαταραχής που βιώνει ο West, η καραντίνα και τα τέσσερα παιδιά μέσα στο σπίτι έχουν κάνει τον άλλοτε ευτυχισμένο γάμο του διάσημου ζευγαριού να οδεύει προς τα βράχια.
Δημοσίευμα του ET με πηγή από το περιβάλλον της 40χρονης Kim επιβεβαιώνει πως ο γάμος της με τον Kanye βιώνει την μεγαλύτερη κρίση του και πως είναι η Kim εκείνη που δηλώνει πια εξουθενωμένη από την υπερπροσπάθεια να αποφύγει το διαζύγιο.

«Η Kim είναι εξαντλημένη από την προσπάθεια που κάνει καθημερινά να τηρήσει τους όρκους που έδωσε στον γάμο της ενώ ο Kanye προσπαθεί πια με την απαραίτητη ψυχολογική και ιατρική βοήθεια να επανέλθει. Όλοι είναι σε επαφή και παλεύουν για το καλύτερο».
Η πηγή του ET δεν σταματά εκεί και τονίζει πως ο Kanye έχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνει με τον εαυτό του και η η οικογένεια της Kardashian είναι δίπλα της για να στηρίξει όποια επιλογή θα κάνει.

«Η Κm αποφάσισε να κάνει αυτό που είναι το καλύτερο για τα παιδιά, κατόπιν για τον Kanye και ύστερα για όλους τους υπόλοιπους».