Πώς δείχνει σήμερα η Jennifer Aniston; Το αινιγματικό story που μας εξάπτει την περιέργεια

Πώς δείχνει σήμερα η Jennifer Aniston; Το αινιγματικό story που μας εξάπτει την περιέργεια

Την έκανε την αλλαγή; 

Δεν είναι απλά μία διάσημη ηθοποιός. Είναι η γυναίκα που έκανε μόδα το απόλυτο haircut των ‘90s και κατάφερε να διχάσει μία ολόκληρη Αμερική, με τους μισούς να την υποστηρίζουν φανατικά κάνοντας σημαία το θρυλικό πια #teamAniston.

Ναι προφανώς και αναφέρομαι στην Jennifer Aniston, στην αιώνια sweetheart της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, η οποία ακόμα και σήμερα, παραμένει το γλυκό και cool κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Ένα από τα πιο διάσημα χαρακτηριστικά της μάλιστα, είναι κατά γενική ομολογία τα μαλλιά της, τα οποία προσέχει ως κόρην οφθαλμού, ενώ πολύ σπάνια τα αλλάζει, και πολύ καλά κάνει μιας και είναι θεσπέσια.

Μόνο που λίγες ώρες πριν, ανέβασε ένα πολύ αινιγματικό story, μαζί με τον κομμωτή της Chris McMillian ο οποίος είναι ο άνθρωπος που της… έδωσε το περίφημο πια «The Rachel» 25 χρόνια πριν.

Πολλοί θεώρησαν ότι η Jen αποχωρίστηκε τα μακριά της μαλλιά για κάτι πιο κοντό και στυλάτο. Μέχρι στιγμής όλα είναι υποθέσεις, μιας και η διάσημη ηθοποιός, δεν έχει δώσει την παραμικρή λεπτομέρεια.

Λέτε να τη δούμε με καρέ;

Δες την παρακάτω gallery: