Τα σχόλια για το δεύτερο παιδάκι των Biel-Timberlake που θέλαμε να ακούσουμε

Τα σχόλια για το δεύτερο παιδάκι των Biel-Timberlake που θέλαμε να ακούσουμε

Μήπως κάποια στιγμή να μας έδειχναν και μια φωτό;

Τον Ιούλιο που μας πέρασε η είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου δεν ήταν ο αρραβώνας του Brooklyn Beckham με τη Nicola Peltz, αλλά πως ο Justin Timberlake και η Jessica Biel απέκτησαν δεύτερο παιδάκι. Και μας εξέπληξε ιδιαίτερα γιατί όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει μεταξύ τους, όταν κυκλοφόρησαν οι φωτό του Justin με την συμπρωταγωνίστριά του.

Κανείς δεν ήξερε ωστόσο πως η Jessica Biel ήταν έγκυος εκείνο το διάστημα που συνέβαιναν όλα αυτά, και αυτό γιατί ποτέ κανείς δεν την είδε να κυκλοφορεί με φουσκωμένη την κοιλίτσα. Κάποια δημόσια εμφάνιση δεν έκανε μετά το σκάνδαλο, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε η πανδημία και η καραντίνα, οπότε υπήρχε ακόμη ένας λόγος για να μη βγει από το σπίτι της. Με αυτά τα δεδομένα είναι κάπως λογικό το πως δεν την πήρε κανένα μάτι και δεν την απαθανάτισε κανένας φωτογραφικός φακός.

Κάπως έτσι λοιπόν, τον Ιούλιο έγινε γνωστό πως η διάσημη ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδάκι της, κι εμείς απλά «πετάξαμε» από τη χαρά μας. Από τότε βέβαια δεν έχουμε δει ούτε τον Justin, ούτε τη Jessica, αλλά ούτε και καμία φωτογραφία με το μωράκι τους, και γι’ αυτό ορισμένες φορές σκεφτόμαστε αν όλο αυτό ήταν αλήθεια.

Την απορία μας ήρθε να λύσει ο Jimmy Fallon, ο πασίγνωστος παρουσιαστής, ο οποίος έχει δει το παιδάκι του διάσημου ζευγαριού και το σχολίασε χρησιμοποιώντας μια πολύ γλυκιά λέξη. Ο παρουσιαστής λοιπόν που έχει σχέσεις με το ζευγάρι είπε στο ET πως το μωρό είναι πολύ χαριτωμένο, αξιολάτρευτο και ήδη αστείο.

Το παράδοξο βέβαια είναι πως δεν έχουμε μάθει ούτε το φύλο του μωρού του μωρού, ούτε το όνομά του. Μάλλον πρέπει να ανεβάσουν πια μια φωτό, δεν συμφωνείς;