Η κόρη του Robin Williams μεγάλωσε και μοιάζει πολύ με τον μπαμπά της

Η κόρη του Robin Williams μεγάλωσε και μοιάζει πολύ με τον μπαμπά της

Μάλιστα, ακολουθεί τα χνάρια του εκλιπόντα μπαμπά της και έχει γίνει ηθοποιός.

Όλοι αγαπούσαμε τον Robin Williams. Τα νέα του θανάτου του το 2014 -11 Αυγούστου- σόκαραν το κοινό. Ήταν ένας ηθοποιός που τον χαρακτήριζε κάτι πολύ μεγαλύτερο από το ταλέντο του στην υποκριτική. Γιατί, ναι, οι ρόλοι του αγαπήθηκαν από ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη. Οι ταινίες του μνημονεύονται και θα συνεχίσουν να μνημονεύονται τόσο από τους θεατές όσο και από κάθε γενιά ηθοποιών που στο βλέμμα του ψάχνει να βρει έμπνευση για να χαράξει τα δικά της βήματα. Όταν, όμως, ο κινηματογράφος τελείωνε, συνέχιζε το σπουδαιότερο χαρακτηριστικό του, η ανθρωπιά.

Φαινόταν ότι ο Williams ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Το χαμόγελό του ήταν «βαθύ», «ζεστό». Το 1986, ίδρυσε μαζί με τη Whoopi Goldberg και την Billy Crystal το Comic Relief, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό για τη βοήθεια των ανθρώπων σε ανάγκη και ειδικά για τους άστεγους στην Αμερική. Αυτά του τα μεγάλα αποθέματα αγάπης διοχέτευσε στο άλλο σπουδαίο κομμάτι της ζωής του: τα τρία του παιδιά.

Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, η προσοχή μας στράφηκε στην κόρη του, Zelda. Εκείνη είναι τώρα 31 ετών και, μάλιστα, ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά της. Είναι κωμικός και, παράλληλα, σκηνοθέτης και παραγωγός. Το επάγγελμα, όμως, δεν είναι το μοναδικό πράγμα που μοιράζεται με τον εκλιπόντα μπαμπά της, αφού υπάρχει μεγάλη ομοιότητα στην εξωτερική εμφάνιση, και συγκεκριμένα στο πρόσωπο.

Όπως θα δεις στη συνέχεια, ακόμα και όταν χαμογελάει -ίσως ειδικά εκεί- κατευθείαν σού φέρνει στο μυαλό τον αγαπημένο, εικονικό σταρ.