Σε αυτήν τη φωτογραφία, Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα είναι ίδιες

Σε αυτήν τη φωτογραφία, Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα είναι ίδιες

Το ξέραμε ότι υπήρχε ομοιότητα, αλλά αυτή η ανάρτηση είναι εντυπωσιακή.

Η Άννα Βίσση είναι μία τραγουδίστρια που από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο μουσικό στερέωμα της Ελλάδας κέρδισε το κοινό. Τα τραγούδια της έπαιζαν παντού, ο κόσμος τα τραγουδούσε ξανά και ξανά και, όταν εκείνη εμφανιζόταν στη σκηνή κάποιου νυχτερινού κέντρου, αυτό που συνέβαινε μπροστά της εκδήλωνε απλά τη μεγάλη αγάπη των θαυμαστών της. Είναι αυτό που μπορεί εύκολα κάποιος να χαρακτηρίσει «φαινόμενο».

Η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, έχει καταφέρει επίσης να δημιουργήσει ένα μεγάλο και πιστό κοινό. Αυτό που όλους τους κερδίζει είναι ότι δείχνει να είναι μία πολύ μοντέρνα γυναίκα, cool μαμά, σωστή επαγγελματίας και, φυσικά, Instagrammer. Στον λογαριασμό της είναι που ανεβάζει κάθε update της ζωής της και οι followers της είναι εκεί για τα απαραίτητα likes και σχόλια.




Γενικά, μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ εξωτερικά. Μπορείς να καταλάβεις με ένα βλέμμα στην Καρβέλα ότι πρόκειται για κόρη της Βίσση. Ωστόσο, μία φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στο προφίλ της ανέδειξε ακόμα περισσότερο αυτήν την ομοιότητα. Πρόκειται για μία selfie στην οποία ποζάρει χαμογελαστή στον φακό και ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις το συγκεκριμένο post.