Η Φαίη Σκορδά έσπασε το ρεκόρ που κάθε celebrity προσπαθεί να κάνει

Η Φαίη Σκορδά έσπασε το ρεκόρ που κάθε celebrity προσπαθεί να κάνει

Και, φυσικά, δεν είναι καθόλου εύκολο.

Η Φαίη Σκορδά είναι χρόνια τώρα εξαιρετικά διάσημη στο κοινό της Ελλάδας. Ο χώρος της παρουσίασης ήταν αυτός που την κέρδισε και ήδη από μικρή ηλικία εκείνη προσπάθησε να κερδίσει τη θέση της σε αυτόν. Ξεκίνησε από μικρότερες εκπομπές και κανάλια εκτός Αθήνας και πλέον βρίσκεται στον ρόλο της οικοδέσποινας της εκπομπής ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού. Δεν είναι να απορείς, λοιπόν, που έχει συγκεντρώσει ένα τόσο μεγάλο κοινό που τη λατρεύει και περιμένει νέα της και εκτός τηλεόρασης.

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι πολύ πλήρης. Η Σκορδά φροντίζει τακτικά να τον ενημερώνει με αναρτήσεις από τις εμφανίσεις στην εκπομπή και όχι μόνο, να κάνει διαγωνισμούς για το κοινό της και, γενικά, να κρατάει με κάθε τρόπο επαφή μαζί τους.




Παρατηρήσαμε, ωστόσο, ότι μία αλλαγή συνέβη πρόσφατα στο προφίλ της. Τι ήταν αυτή; Η παρουσιάστρια πλέον μετράει και επίσημα 1 εκατομμύριο followers. Φυσικά, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί. Σημαίνει ότι το κοινό πραγματικά την αγαπάει, αν σκεφτείς πόσοι άλλοι celebrities δεν έχουν φτάσει ακόμη το εν λόγω νούμερο.

Πάντως, ένεκα της περίστασης, εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πρόσφατες φωτογραφίες της για να θυμηθούμε ακριβώς τον λόγο των όσων ακόλουθων.