Η Ζέτα Μακρυπούλια στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της (photos)

Η Ζέτα Μακρυπούλια στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της (photos)

Μας έβαλε λίγο περισσότερο σε γιορτινή διάθεση.

Είμαστε κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες μέχρι να φτάσει η ημέρα των Χριστουγέννων. Τα περισσότερα σπίτια έχουν στολίσει το δέντρο τους εδώ και αρκετές ημέρες, πιθανώς και εβδομάδες και απολαμβάνουν τον εορταστικό αέρα της περιόδου. Δεν αποκλείεται το βράδυ πριν κοιμηθείς να στέκεσαι για λίγο να χαζέψεις το δέντρο και τα λαμπάκια που το φωτίζουν, αφού είναι σαν με κάποιον τρόπο να σε χαλαρώνει και να σε κάνει να νιώθεις όμορφα και μόνο που το κοιτάς.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είπε να στολίσει μέσα στο σαββατοκύριακο και το δικό της δέντρο και, φυσικά, να ανεβάσει και τις ανάλογες φωτογραφίες, ώστε να δουν οι ακόλουθοί της στο Instagram το αποτέλεσμα. Μαζί με αυτό, εννοείται πως είδαν και το υπέροχο outfit της παρουσιάστριας που μάλλον τώρα θέλουν να αποκτήσουν.

Όσο για το ίδιο το δέντρο, η Ζέτα φαίνεται πως ήθελε να κινηθεί στην κλασική, πατροπαράδοτη εκδοχή του πράσινου με διαφόρων χρωμάτων μπάλες. Να σου πούμε, βέβαια, ότι το εν λόγω post ξεπέρασε τα 40 χιλιάδες likes μέσα σε 5 ώρες και δικαίως. Είναι ακριβώς μέσα στο κλίμα των γιορτών που θέλουμε να βλέπουμε αυτές τις ημέρες.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες.