Κατηγόρησαν την Ελένη Μενεγάκη για μία φωτογραφία της και, φυσικά, απάντησε

Κατηγόρησαν την Ελένη Μενεγάκη για μία φωτογραφία της και, φυσικά, απάντησε

Τα σχόλια άρχισαν να έρχονται το ένα μετά το άλλο.

Πώς περνάνε έτσι τα χρόνια; Αυτή την ερώτηση κάνουμε πολλές φορές στον εαυτό μας. Γενικά, αλλά ειδικά σε πολλές περιπτώσεις. Πόσο έχει αλλάξει -και συνεχίζει να αλλάζει- η τηλεόραση και τα προγράμματά της; Πρόσωπα έρχονται και φεύγουν, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα να τα πιστέψεις. Η ανακοίνωση της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη, για παράδειγμα, δημιούργησε ένα πολύ περίεργο συναίσθημα, αφού είχε ταυτιστεί μαζί της. Είχε γίνει πια μέρος της.
Η Ελένη, βέβαια, έχει έναν λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο μέχρι πρόσφατα γέμιζε κυρίως με φωτογραφίες από την εκπομπή, αλλά, τώρα, βλέπουμε μία μεγαλύτερη εστίαση στην προσωπική της ζωή και στη γενικότερη καθημερινότητά της. Η κάθε μία από αυτές συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες likes και όχι άδικα.

Χτες, συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία μαγειρεύει με τη συντροφιά της κορούλας της. Μία φαν, όμως, της έκανε μία παρατήρηση σχετικά με κάτι που είδε και, φυσικά, η Ελένη τής απάντησε με τον καλύτερο τρόπο. Είχε, βέβαια, και παρέα, αφού στο θέαμα πολλοί άλλοι followers της έσπευσαν να υπερασπιστούν το αγαπημένο τους είδωλο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν στη φωτογραφία της.

DPG Network