Άδειο και πάλι το σπίτι του Harry και της Meghan στο Λονδίνο: Όλο το παρασκήνιο

Άδειο και πάλι το σπίτι του Harry και της Meghan στο Λονδίνο: Όλο το παρασκήνιο

Η κατάρα του Frogmore Cottage

Ακόμα ένα μπέρδεμα στην ιστορία του Frogmore Cottage, του σπιτιού στο Windsor που η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε δώρο πριν δύο χρόνια στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την ανακαίνιση κιόλας του Frogmore, πριν τη γέννηση του Archie, συνεχίστηκαν όσο το πριγκιπικό ζευγάρι έζησε εκεί και τελικά πριν λίγους μήνες, ο Harry αποπλήρωσε το ποσό των 3 εκατομμυρίων λιρών στο Δημόσιο για τα έξοδα της ανακαίνισης και τη φορολογία του σπιτιού.

Κι όταν οι Sussexes μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, το σπίτι παρέμεινε κλειστό, κρατώντας στην ιδιοκτησία τους την όμορφη κατοικία.

Τον Νοέμβριο λοιπόν, έγινε γνωστό πως η αγαπημένη εξαδέλφη του πρίγκιπα, η πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία περιμένει και το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της Jack μετακόμισαν στο Frogmore μετά από ιδιωτική συμφωνία με τον πρίγκιπα και με τη σύμφωνη γνώμη του Παλατιού.



Ε, ένας μήνας μόνο πέρασε και η Ευγενία τα μάζεψε και επέστρεψε στο σπίτι της στο Kensington, σε έξι εβδομάδες μόνο, αφήνοντας πάλι το Frogmore Cottage άδειο.

Η Ευγενία ήθελε να μείνει εκεί για να είναι πιο κοντά στους γονείς της πρίγκιπα Andrew και Fergie αλλά και στη βασίλισσα η οποία μένει από πέρσι στο Windsor ενώ η Daily Mirror τονίζει πως ούτε το Παλάτι ούτε και οι Sussexes ήθελαν να κάνουν κάποια δήλωση σχετική με το γεγονός.