Όλα δείχνουν πως η Gigi Hadid έδωσε ένα ελληνικό όνομα στην κόρη της

Όλα δείχνουν πως η Gigi Hadid έδωσε ένα ελληνικό όνομα στην κόρη της

Η κολλητή της Gigi έκανε την αποκάλυψη

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2020, η Gigi Hadid ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της στο Instagram, καρπό της σχέσης της με τον Zayn Malik.

Από τότε κι ενώ έχουν περάσει μήνες, η Gigi δεν έχει αποκαλύψει το όνομα του μωρού ενώ οι fans της αναφέρονται σε αυτό με το όνομα Zigi, από τα αρχικά της Gigi και του Zayn.

Και φαίνεται πως ίσως γνωρίζουμε πια το όνομα της μικρής, χάρη στην κολλητής της Hadid, Taylor Swift.
Βλέπεις, η Taylor, που χθες έκλεισε τα 31, έβγαλε νέο άλμπουμ ,το Evermore, και στο τέταρτο τραγούδι μιλά για ένα κορίτσι που έφυγε από την πόλη της στο Mississippi για να γίνει μεγάλο αστέρι. Τέσσερα τραγούδια αργότερα, μαθαίνουμε πως το όνομα του κοριτσιού είναι το Dorοthea.

Αν το σκεφτείς, δώρο θεού ήταν η κόρη για το ζευγάρι ενώ υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που στηρίζουν την αποκάλυψη.



Η Hadid επέλεξε πριν μερικές ημέρες να μας δείξει φωτογραφίες από τον Αύγουστο, όταν ήταν ακόμα έγκυος. Ο Αύγουστος άκα August, είναι το όγδοο τραγούδι της Swift στο οποίο μαθαίνουμε το όνομα του κοριτσιού που έφυγε από το Μισισίπι για να κάνει καριέρα.

Πάντως, στο προηγούμενο άλμπουμ της, το Folklore, η Taylor είχε αποκαλύψει το όνομα της τρίτης κόρης της Blake Lively και του Ryan Raynolds, τη μικρή Betty.

Και όχι μόνο! Η Swift με το τραγούδι Invisible String αποκάλυψε πως έδωσε ένα δώρο σε έναν πρώην της και τόνισε στους φανς πως μιλούσε για μια αληθινή εμπειρία, ενώ όλοι κατάλαβαν πως το δώρο πήγαινε στον Joe Jonas και τη Sophie Turner.