GNTM Spoiler: Τη σημερινή αποχώρηση δεν θέλουμε να τη δούμε καν

GNTM Spoiler: Τη σημερινή αποχώρηση δεν θέλουμε να τη δούμε καν

Ένα τεράστιο γιατί πλανάται στην ατμόσφαιρα

The time has come... και σε κάτι περισσότερο από ένα 24ωρο θα ξέρουμε ποιος είναι ο νικητής του φετινού Greece's Next Top Model. Για να φτάσουμε όμως εκεί, πρέπει να περάσουμε σήμερα από τον ημιτελικό και να μάθουμε ποιος αποχωρεί. Η Βίκυ Καγιά είχε αποκαλύψει πως υπάρχει κορίτσι στον τελικό, επομένως η αποχώρηση σήμερα είναι ξεκάθαρα αντρική υπόθεση. Τα spoilers μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει έξω, και σήμερα για πρώτη φορά ίσως, θα θέλαμε να μην επιβεβαιωθούν.

Το GNTM 3 φέτος είναι όλο ανατροπές κι εκπλήξεις και σήμερα θα έχουμε δύο δυσάρεστες θα τις λέγαμε, εξελίξεις. Αρχικά όπως είδαμε και από το trailer ο Άγγελος Μπράτης δεν θα βρίσκεται στο σημερινό πλατό του ημιτελικού και θα συνδεθεί με τους υπόλοιπους κριτές και τη χρυσή πεντάδα μέσω skype (λογικά). Η δεύτερη ακούστηκε από το στόμα του coach Kαράβα, ο οποίος λέει πως σήμερα θα αποχωρήσει ένας παίκτης και στον τελικό πάνε τέσσερις παίκτες.

Κάτι που επίσης δεν φανταζόμασταν, αφού δεν έχει ξανασυμβεί. Για να είμαστε ειλικρινείς πιο πιθανό θεωρούσαμε να συμβούν διπλές αποχωρήσεις, παρά να πάνε τέσσερις στον τελικό. Και μπορεί να μην ξέρουμε ακόμη πως θα διαμορφωθεί το αποτέλεσμα με τη ψηφοφορία του κοινού, όμως κάτι μας λέει πως ήδη ξέρουμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής.

Στον ημιτελικό σήμερα θα δούμε μια απαιτητική και δύσκολη δοκιμασία με άρωμα κατασκόπων και James Bond. Ελικόπτερα και μηχανές θα μπουν στο σετ, ενώ και οι τέσσερις κριτές θα είναι παρόντες σε αυτήν την σημαντική δοκιμασία. Και για πρώτη φορά θα θέλαμε να μην επιβεβαιωθούν τα spoiler της αποχώρησης.

Όπως όλα δείχνουν και όπως αναφέρουν τα spoilers ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα δεν είναι άλλος από τον ξανθό άγγελο, Edward Στεργίου. Και όπως καταλαβαίνεις, όχι απλά δεν έχουμε χαρεί, το αντίθετο μάλιστα, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που ήθελαν τον Έντι στον τελικό. Μήπως υπάρξει κάποια ανατροπή τελευταία στιγμή;