Απίστευτο σκάνδαλο απάτης και σεξουαλικής παρενόχλησης για μεγάλο σταρ του Hollywood

Απίστευτο σκάνδαλο απάτης και σεξουαλικής παρενόχλησης για μεγάλο σταρ του Hollywood

Η μία μετά την άλλη οι καταγγελίες από διάσημες γυναίκες

Δεν έχουν τέλος οι κατηγορίες κατά του 34χρονου πάλαι ποτέ γόη του Hollywood. Η τραγουδίστρια FKA twigs πριν μερικές πέρασε στην επίθεση κατά του ηθοποιού με μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση και τώρα υπάρχει ακόμα μια διάσημη γυναίκα που μίλησε για την απάτη που της έστησε ο Shia.

Η τραγουδίστρια Sia μέσω Twitter, ξέσπασε αποκαλύπτοντας:

«Έχω πληγωθεί συναισθηματικά από τον Shia, έναν παθολογικό ψεύτη που με εξαπάτησε σε μια σχέση ενηλίκων κάνοντάς με να πιστέψω πως είναι εργένης. Νομίζω πως είναι άρρωστος και νιώθω συμπάθεια για εκείνον και τα θύματά του. Αν αγαπάτε τον εαυτό σας, μείνετε ασφαλείς μακριά του».

Ο LeBeouf είχε πρωταγωνιστήσει στο βιντεοκλίπ της Sia το 2015 με τίτλο Elastic Heart όσο ήταν ακόμα σε σχέση με τη Mia Goth. H Sia ήταν ακόμα παντρεμένη τότε με τον Erik Anders Lang από τον οποίο πήρε διαζύγιο τον Δεκέμβριο του 2016.Η Sia μίλησε και στην FKA twigs στην οποία εξήγησε πως την θεωρεί γενναία με τη νεαρή τραγουδίστρια να απαντά:
«Κι εγώ σε αγαπώ Sia, είσαι έμπνευση, σε ευχαριστώ για την αγάπη και την αφοσίωσή σου».

Η μήνυση της FKA Twigs ήρθε την Παρασκευή, κατηγορώντας τον LeBeouf για σεξουαλική βία, παρενόχληση, επίθεση και για το ότι την κόλλησε εν γνώση του με μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια.

Μιλώντας στους Times το νεαρό κορίτσι παραδέχτηκε:
«Όσα πέρασα με τον SHIA είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή μου και μπορεί να συμβεί στον καθένα».
Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια που είναι 32 ετών, γνωρίστηκαν το 2018 και από τότε βγήκαν πολλές φορές μαζί.