Meghan Markle: H πρώτη θεϊκή εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της αποβολής

Meghan Markle: H πρώτη θεϊκή εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της αποβολής

Κούκλα και υπέρκομψη όπως πάντα

Το 2020 για πολλούς δεν ήταν η χρονιά που περίμεναν με αγωνία και λαχτάρα. Η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού άλλαξε τις ζωές όλων μας, όμως δεν ήταν αυτό το μόνο αρνητικό της χρονιάς αυτής. Το 2020, έφερε απρόσμενους θανάτους, αλλά και δυσκολίες σε ανθρώπους που ούτε τις φανταζόμασταν. Αρκετοί άνθρωποι επλήγησαν από την πανδημία τόσο σε επίπεδο υγείας, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Και γιατί η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry να αποτελούν εξαίρεση; Όλοι πίστεψαν πως με το βήμα της αποχώρησης στις αρχές της νέας χρονιάς όλα θα άλλαζαν προς το καλύτερο, όμως και πάλι τα media δεν σταμάτησαν να τους κυνηγάνε. Το πιο άσχημο συμβάν ωστόσο που δεν μάθαμε τότε αλλά μόλις πριν έναν μήνα, ήταν η αποβολή της Meghan Markle στο δεύτερο παιδάκι της με τον Harry.

Με μια ανοιχτή επιστολή προς τους New York Times, η δούκισσα του Sussex αναφέρθηκε στις απώλειες μας, αποκαλύπτοντας πως τον Ιούλιο κι εκείνη είχε μια σημαντική απώλεια, αφού έχασε το μωράκι της. Η Meghan όμως επέστρεψε πιο δυνατή από ποτέ. Στην πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της αποβολής, ήταν απλά θεά. H Meghan Markle απέτισε φόρο τιμής σε όσους έχουν κάνει τη διαφορά κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού κατά τη διάρκεια του CNN Heroes: An All-Star Tribute.

Η δούκισσα του Sussex έκανε μια εμφάνιση έκπληξη λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη ότι είχε υποστεί μια αποβολή νωρίτερα το καλοκαίρι. Η Meghan στο βίντεο ευχαρίστησε όλα τα «άτομα που σηκώθηκαν και διασφάλισαν τις πιο βασικές ανάγκες των κοινοτήτων μας», αναφέροντας ότι το έτος που ας αφήνει ήταν «καθολικά προκλητικό για όλους».

«Είδαμε το καλό σε ανθρώπους, στους γείτονές μας και σε ολόκληρες κοινότητες, να συναντιούνται για να πουν ότι δεν μπορούν να το αντέξουν αυτό ενώ οι γείτονές μας πεινούσαν», δήλωσε η Meghan για το πόσοι άνθρωποι ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια των δύσκολων στιγμών.

Τα τελευταία 14 χρόνια, το CNN Heroes τιμά τους καθημερινούς ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Συνδιοργανωμένο από τον Anderson Cooper του CNN και την Kelly Ripa του ABC, το ετήσιο αφιέρωμα All-Star CNN Heroes συνήθως μεταδίδεται μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό, αλλά φέτος, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, ήταν μαγνητοσκοπημένο.

Δες στο βίντεο παρακάτω όσα είπε η Meghan Markle, αλλά και το πόσο όμορφη ήταν παρά τις δύσκολες στιγμές που κι εκείνη έχει βιώσει.