Μόλις ο Αιμιλιάνο αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος με τη Μαριαγάπη;

Μόλις ο Αιμιλιάνο αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος με τη Μαριαγάπη;

Η ερώτηση κλειδί του coach Καράβα

Ο ημιτελικός του GNTM 3 ήταν γεμάτος εκπλήξεις για τους παίκτες που απέμειναν στο σπίτι, με την μεγαλύτερη να έρχεται από τον coach. Ο Γιώργος Καράβας εμφανίστηκε ως εναλλακτικός Άγιος Βασίλης, για να μεταφέρει τα μοντέλα από το κλίμα του διαγωνισμού σε αυτό των Χριστουγέννων. Η στιγμή είχε Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στολίδια, δώρα, αλλά και μια πιο προσωπική κουβέντα – ανασκόπηση του coach με τους top-5.

Προσωπικά ορόσημα, αγαπημένες κριτικές, αστεία περιστατικά αλλά και σημεία συγκίνησης, δημιούργησαν μια όμορφη αναδρομή σε αυτό το ταξίδι μόδας. Ο coach ρώτησε τα παιδιά ποια ήταν η πιο όμορφη στιγμή που θυμούνται στο παιχνίδι, η πιο δύσκολη, ο πιο συγκινητικός αποχαιρετισμός κ.ο.κ.



Ο Αιμιλιάνο είπε πως οι δύο δυσκολότερες αποχωρήσεις για εκείνον ήταν εκείνη του Εμμάνουελ, στην οποία και έκλαψε, αλλά και πιο πρόσφατα εκείνη της Μαριαγάπης. Τότε ο Γιώργος Καράβας πήρε την πάσα και τον ρώτησε αν είναι ερωτευμένος μαζί της. Ο Αιμιλιάνο φυσικά απάντησε και αυτό που είπε είναι αλήθεια πως δεν το περιμέναμε.

Γενικά δεν φάνηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένος και το ίδιο ανέφεραν και κάποιοι συμπαίκτες του τόσο μετά την αποχώρησή της, όσο και τις υπόλοιπες ημέρες. Τι απάντησε όμως ο Αιμιλιάνο στον coach Καράβα; Είναι ερωτευμένος πράγματι με τη Μαριαγάπη;