Νέο μέλος στην οικογένεια της Kate Middleton και η χαρά είναι απερίγραπτη

Νέο μέλος στην οικογένεια της Kate Middleton και η χαρά είναι απερίγραπτη

Το 2020 συνεχίζει να μας εκπλήσσει

Δεκαέξι ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την αλλαγή του χρόνου και κάθε μέρα που περνάει αναρωτιόμαστε, θα αλλάξει η χρονιά ή θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο 2020 που τόσο μας έχει ταλαιπωρήσει; Δεν σου κρύβουμε πως νιώθουμε μια ανησυχία και έναν φόβο γι’ αυτή την αλλαγή φέτος, όμως όσο φτάνουμε προς το τέλος και διαβάζουμε και θετικές ειδήσεις παίρνουμε λίγο θάρρος και αισθανόμαστε καλύτερα.

Μία από τις σημερινές χαρούμενες ειδήσεις είναι και αυτή για το νέο μέλος στην οικογένεια της Kate Middleton. Και κάπου εδώ να σε προλάβουμε και να σου πούμε πως όχι δεν είναι η Kate αυτή που περιμένει παιδάκι, αλλά η αδερφή της, Pippa Middleton. Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six η Pippa είναι άπειρα ενθουσιασμένη που θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση από μέλος της οικογένειας, όμως κάτι μας λέει πως η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή. Η μικρότερη αδερφή της Kate, έχει ήδη ένα γιο με τον σύζυγό της James Matthews, τον 2 ετών Arthur, όμως είναι πολύ χαρούμενη που θα γίνει ξανά μαμά. Το νέο μέλος θα είναι ακόμη ένα νέο ξαδερφάκι για τους George, Charlotte και Louis.

Μια πηγή κοντά στην οικογένεια είπε: «Η Pippa και ο James είναι ενθουσιασμένοι, είναι φανταστικά νέα σε μια δύσκολη χρονιά. Όλη η οικογένεια είναι ευχαριστημένη». Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε το 2017 και ζει στο Λονδίνο, πιστεύεται επίσης ότι είναι κοντά στην αγορά μιας έκτασης 72 στρεμμάτων που ονομάζεται Bucklebury Farm Park στο Berkshire, το οποίο δεν απέχει πολύ από την οικογενειακή κατοικία των Middleton, σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές.

Ελπίζουμε η είδηση αυτή να είναι πράγματι αληθινή γιατί λίγη χαρά τη χρειαζόμαστε αυτή τη δύσκολη χρονιά.