Οικογένεια Kardashian: Γιατί μία ολόκληρη φυλή έχει ξεσηκωθεί εναντίον τους;

Οικογένεια Kardashian: Γιατί μία ολόκληρη φυλή έχει ξεσηκωθεί εναντίον τους;

Τι έκανε πάλι η φοβερή και τρομερή φαμίλια; 

Τι κάνει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο η οικογένεια Kardashian; Φυσικά να προκαλεί! Τι κάνει το κοινό σε μία ακόμα πρόκλησή της; Φυσικά ασχολείται μαζί της. Όπως έγινε και αυτή τη φορά, όταν η διάσημη οικογένεια, αποφάσισε να περάσει όμορφα με τα πιτσιρίκια στο σπίτι.

Ο Scott Disick λοιπόν, αποφάσισε να ανεβάσει στο Tik Tok, στο οποίο είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής, την κόρη του Penelope, τα ανίψια του North και Saint και δύο ακόμη πιτσιρίκια, να τραγουδούν και να χορεύουν τον παραδοσιακό χορό των Maori της Νέας Ζηλανδίας, Ηaka.

Όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις ήταν πολλές μιας και κατηγόρησαν τη διάσημη οικογένεια, ότι για ακόμη μία φορά, δεν σέβεται τη διαφορετικότητα και ευτελίζει κάτι που είναι πολύ σημαντικό για έναν άλλο πολιτισμό, όπως είναι ο συγκεκριμένος χορός.

Βέβαια, επειδή πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, υπάρχουν και οι μετριοπαθείς και ψύχραιμες φωνές, κάποιοι εκ των αρχηγών των Maori, υποστήριξαν τη διάσημη οικογένεια, λέγοντας ότι αυτή μπορεί να αποτελέσει μία πρώτης τάξεως αφορμή για να γνωρίσει το ευρύ κοινό τα έθιμά τους, ενώ θα επιθυμούσαν και μία συζήτηση με τη διάσημη οικογένεια.