Μαρία Σολωμού- Μάριος Αθανασίου: Πώς διαχειρίζονται την κοινή επιμέλεια του γιου τους

Μαρία Σολωμού- Μάριος Αθανασίου: Πώς διαχειρίζονται την κοινή επιμέλεια του γιου τους

Ο γιος του ζευγαριού μεγαλώνει πλέον με τον μπαμπά του.

Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου παρακολουθήσαμε σήμερα ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού στην εκπομπή Mega Stories. Η ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες είχε αποκαλύψει πως ο γιος της μένει πλέον με τον μπαμπά του καθώς αυτό είναι κάτι που είχαν συμφωνήσει όταν χώρισαν.

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν με κοινή ας πούμε επιμέλεια τον γιο τους, αφού με το που μπήκε στην εφηβεία, ο μικρός μετακόμισε στον μπαμπά του.



Στη συνέντευξή της η Μαρία περιέγραψε και το πώς ένιωσε ο μικρός το πρώτο βράδυ που ο μπαμπάς του είχε φύγει από το σπίτι.

«Το βράδυ ήθελε τον μπαμπά του. Τη μέρα που μετακόμισε ο Μάριος, το βράδυ πήδηξε από το κρεβατάκι του και ήρθε και έπεσε στη θέση του πατέρα του. Εγώ έμεινα ακούνητη, έκανα ότι κοιμάμαι».

Επίσης εξήγησε το πώς έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν τον γιο τους λέγοντας τα εξής:

«Με τον Μάριο είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και ουσιαστικά δεν ταιριάξαμε ποτέ, έχουμε πάντα διαφορετικές απόψεις στο οτιδήποτε. Οπότε κάναμε το εξής. Όσο μένει μαζί μου αποφασίζω εγώ, όσο μένει με τον πατέρα του αποφασίζει εκείνος. Όλο αυτό κούμπωσε. Μου λείπει πολύ ο Αλέξανδρος αλλά είναι ένα άλλο παιδί τώρα, είναι ένα μεγάλο παιδί»