GNTM 3 Τελικός: Ποιος αποχώρησε τελικά λίγο πριν την τελική τριάδα;

GNTM 3 Τελικός: Ποιος αποχώρησε τελικά λίγο πριν την τελική τριάδα;

Λίγα βήματα ακόμη προς τη νίκη του τίτλου.

Η πρώτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού του Greece's Next Top Model έφτασε στο τέλος της και οι επιδόσεις όλων πρέπει να σου πούμε πως ήταν εντυπωσιακές. Η απόφαση των κριτών θα είναι σκέτο μπέρδεμα αφού, όχι μόνο έχουν μπροστά τους τα πιο όμορφα μοντέλα της Ελλάδας, το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αξίζει να τονίσουμε πως η Παρασκευή τα έδωσε όλα για όλα! Η τσιγγάνα της καρδιάς μας, που μπαίνοντας στο παιχνίδι τράβηξε τα βλέμματα πάνω της, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Από την επιστροφή της και μετά έχει βάλει στόχο να προσπεράσει κάθε εμπόδιο και είναι άξια συγχαρητηρίων. Θυμάσαι το κορίτσι που δεν μπορούσε να σταθεί σε τακούνια και άκουγε διαρκώς παρατηρήσεις από τους κριτές για το περπάτημά της; Ξέχασέ την! Η Παρασκευή ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή στο τελευταίο ID Catwalk του GNTM.



Τα αγόρια από την άλλη, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον, τόσο των κριτών, όσο και όλων εμάς που παρακολουθούμε με αγωνία κάθε τους βήμα. Αψεγάδιαστοι αλλά συνάμα αγχωμένοι, με στιλ και φινέτσα διασχίζουν την πασαρέλα και αφήνουν στο πέρασμά τους… συντρίμμια.

Πράγματι, το αποτέλεσμα κρίνεται στις λεπτομέρειες κάτι που μας αγχώνει και εμάς τις ίδιες. Ανδρέας, Ηρακλής, Παρασκευή και Αιμιλιάνο βρίσκονται αντιμέτωποι και όπως φάνηκε, ο Αιμιλιάνο το έχει στις φωτογραφίσεις αλλά μειονεκτεί στις πασαρέλες. Μήπως επειδή ήταν η Μαριαγάπη σε αυτήν την πασαρέλα να ένιωσε τα vibes του… έρωτα και να αποπροσανατολίστηκε;

Στην επόμενη φάση, πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή για το GNTM 3, περνάνε η Παρασκευή, το μοναδικό κορίτσι, ο Ανδρέας και ο Ηρακλής.