GNTM 3: Το συγκινητικό μήνυμα πίσω από την τελευταία πασαρέλα των παιδιών

GNTM 3: Το συγκινητικό μήνυμα πίσω από την τελευταία πασαρέλα των παιδιών

Ο μεγάλος τελικός μόλις ξεκίνησε!

Σα ψέμα φαίνεται ο τελικός του Greece’s Next Top Model που μόλις ξεκίνησε! Μετά από τόσες δοκιμασίες, κόντρες, φωνές, κλάματα αλλά και νίκες τα καλύτερα μοντέλα έφθασαν στην τελική ευθεία και όπως φαίνεται το τελευταίο επεισόδιο του φετινού GNTM επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις.

Το επίπεδο του διαγωνισμού έχει ανέβει τρομακτικά, κάτι που επιβεβαιώνει τα σενάρια του φαντασμαγορικού τελικού, άλλωστε δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο! Και όπως ξεκίνησε αυτός ο κύκλος, έτσι και θα τελειώσει. Τα εκκολαπτόμενα μοντέλα αφού πέρασαν από το πρώτο… crash test των κριτών κλήθηκαν να εντυπωσιάσουν με την πασαρέλα τους.

Οι τέσσερις φιναλίστ, Παρασκευή, Αιμιλιάνο, Ηρακλής και Ανδρέας πρέπει να εντυπωσιάσουν-ξανά- με τις επιδόσεις τους στο τελευταίο catwalk του διαγωνισμού και μάλιστα για κάποιον θα αποβεί μοιραία η πασαρέλα αυτή αφού οι κριτές θα πρέπει να αποφασίσουν ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα αποχωρήσει.

Το ID Catwalk πάντως κρύβει ένα συγκινητικό μήνυμα και τα παιδιά σε αυτή την τελευταία πασαρέλα θέλουν να περάσουν ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όσους πλήττονται από την πανδημία και τον κορονοϊό.



Μαζί τους πάντως τα παιδιά θα έχουν παιδιά του GNTM 3 που θα τους ακολουθούν σε αυτά τα τελευταία βήματά τους προς τη νίκη. Μερικά από τα ονόματα που σίγουρα έχεις «φρέσκα» στο μυαλό σου είναι η Μαριαγάπη, ο Παναγιώτης Α., η Ρασέλ και η Ίριδα. Ο Αιμιλιάνο πρέπει να σου πούμε ότι δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του-και το άγχος του- που το κορίτσι του βρίσκεται και πάλι κοντά του.



Λοιπόν ποιος πιστεύεις θα καταφέρει να φτάσει στο επόμενο «challenge» του φετινού διαγωνισμού;