Το GNTM 3 πάει τελικό και το Twitter έχει βγάλει ήδη νικητή

Το GNTM 3 πάει τελικό και το Twitter έχει βγάλει ήδη νικητή

Ήταν αναμενόμενο κάθε σχόλιο.

Φτάνει στο τέλος του για ακόμη μια σεζόν το Greece’s Next Top Model και το tweets δεν έχουν σταματημό! Η αλήθεια είναι πως το φετινό GNTM ξεπέρασε κάθε προηγούμενο κύκλο. Ο μεγάλος τελικός αναμένεται άκρως απολαυστικός και όπως αποκαλύπτουν όλα τα spoilers, οι δοκιμασίες δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Από το trailer, από τα πρώτα κιόλας βήματά τους στο catwalk, οι διαγωνιζόμενοι φαίνονται ενθουσιασμένοι η θέση όμως σήμερα είναι μόνο για έναν. Ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί έπειτα από δύο δοκιμασίες και έπειτα από ψηφοφορία κριτών αλλά και κοινού.

Άραγε ποιος πιστεύεις θα είναι ο τυχερός;

Το επεισόδιο θα ξεκινά με ένα ID Catwalk και κάπως έτσι θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός με μια πασαρέλα για λογαριασμό τριών αναγνωρισμένων brand μόδας: NatarGeorgiou, Nidodileda και Sotiris Georgiou.

And let the show begin! Όλοι είναι συντονισμένοι στους δέκτες τους και αγωνιούν για τις εξελίξεις πόσο μάλλον οι φανατικοί θαυμαστές του Twitter.

Όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, οι χρήστες των social media έβαλαν φωτιά στην πλατφόρμα και σχολιάζουν κάθε λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια όλου του επεισοδίου. Πάντως, αξίζει να σου πούμε ότι σύσσωμο το Twitter έχει βγάλει ήδη το νικητή και το όνομά του δεν θα σε εκπλήξει καθόλου. Αντιθέτως θα σε βρει σύμφωνη, ακόμη κι αν αυτό δεν θα είναι εφικτό.

Δες στη gallery τα tweets.