Έχεις δει πόσο έχει φουσκώσει τελευταία η Emily Ratajkowski;

Έχεις δει πόσο έχει φουσκώσει τελευταία η Emily Ratajkowski;

Δες τις νέες της φωτό στο Instagram

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από μερικούς μήνες η ανακοίνωση της Emily Ratajkowski πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Η 29χρονη καλλονή που έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke «Blurred Lines» αποχώρησε από τον κόσμο των sexy single γυναικών το 2018, όταν και παντρεύτηκε τον Sebastian Bear McClard.

Πριν από περίπου τρεις μήνες ανακοίνωσε με μια φωτογράφιση στη Vogue την εγκυμοσύνη της και ήταν κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα μέσα στο 2020. Βέβαια σε αυτή τη χρονιά που διανύουμε όλα είναι πλέον πιθανά και όλα τα περιμένουμε ακόμη και λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου. Το διάσημο και καλλίγραμμο μοντέλο δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το φύλο του μωρού της, οι φωτογραφίες που ανεβάζει όμως είναι απλά μαγικές.

Έχεις δει όμως πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της τελευταία; Η 29χρονη ανέβασε κάποιες σκόρπιες φωτογραφίες με την κοιλίτσα της τις τελευταίες μέρες, και είναι πραγματικά γλυκύτατη. Έχει φουσκώσει αρκετά και το βλέπουμε πια ολοκάθαρα. Είμαστε σίγουρες πως περνά μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της, και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως η μητρότητα της ταιριάζει απίστευτα πολύ.

Δες τις νέες φωτογραφίες της που ίσως δεν έχεις δει στη gallery παρακάτω.