GNTM 3: Οι κριτές βαθμολόγησαν τις φωτογραφίες των φιναλίστ και ίσως έχουμε νικητή

GNTM 3: Οι κριτές βαθμολόγησαν τις φωτογραφίες των φιναλίστ και ίσως έχουμε νικητή

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Ή μήπως όχι;

Οι διαγωνιζόμενοι του Greece’s Next Top Model έχουν περάσει πραγματικά από 40 κύματα! Δοκιμασίες σε ξηρά και θάλασσα, φωτογραφίσεις ομαδικές αλλά και φωτογραφίσεις κάτω από το νερό είναι μερικά από τα concepts που έβγαλαν εις πέρας. Τα ονόματα των εκκολαπτόμενων μοντέλων που έχεις αγαπήσει είναι πολλά ωστόσο τρία είναι τα ονόματα που… κονταροχτυπιούνται για τον τίτλο.

Το σημερινό ID Catwalk πέρασε και άφησε τον Αιμιλιάνο εκτός τελικού. Η Παρασκευή, σαν το μοναδικό κορίτσι, έρχεται στον τελικό να κεντρίσει το ενδιαφέρον, τόσο με την πασαρέλα της, όσο και με την εντυπωσιακή της φωτογραφία. Όσο για τα αγόρια, Ανδρέας και Ηρακλής έχουν διχάσει το διαδίκτυο και το τηλεοπτικό κοινό αφού δεν μπορεί κανένας πια να αποφασίσει ποιον από τους δύο θέλει για νικητή.

Τα δύο στάδια του τελικoύ τελείωσαν και έφτασε η κρίσιμη στιγμή της βαθμολόγησης των κριτών. Στη φωτογράφιση είδαμε το θεό Καράβα και τη μοναδική Καγιά στο πλάι των φιναλίστ και μιας και έχουμε στα… «χέρια» μας τις φωτογραφίες πρέπει να σου πούμε πως το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον θεϊκό!

Αφού τα τρία παιδιά του τελικού βρέθηκαν στο πλατό παρέα με όσους διάλεξαν για την υποστήριξή τους, παρακολούθησαν ένα υλικό από την πορεία τους στο παιχνίδι, κάτι που φυσικά άφησε ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη τους.





Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με τις βαθμολογίες που κατά κάποιον τρόπο μας βοηθούν για τα προγνωστικά του ονόματος του νικητή, επειδή όμως οι κυρίες προηγούνται να σου πούμε πως η Παρασκευή έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής συνολικά 38 βαθμούς. Η Βίκυ Καγιά η Ζενεβιέβ της έδωσαν 9 ,ο Δημήτρης Σκουλός βαθμολόγησε με 10, όπως και ο Άγγελος Μπράτης.

Ο Ανδρέας έχει μέχρι στιγμής 37 βαθμούς εκ των οποίων πήρε 9 πόντους από Σκουλό, Καγιά και Ζεν, ενώ ο Μπράτης του έδωσε το δεκάρι.



Το προβάδισμα πάντως προς το παρών έχει ο Ηρακλής, ο οποίος συνολικά συγκέντρωσε 39 βαθμούς από την κριτική επιτροπή. Η απόφαση πλέον είναι στα χέρια των τηλεθεατών αφού στο live θα βαθμολογηθεί και η δεύτερη φωτογραφία.