GNTM 3:O Άγγελος Μπράτης εκτός τελικού λόγω κρούσματος κορονοϊού

GNTM 3:O Άγγελος Μπράτης εκτός τελικού λόγω κρούσματος κορονοϊού

Ο Άγγελος Μπράτης εξήγησε γιατί εμφανίστηκε στο επεισόδιο αυτό του τελικού του GNTM 3 μέσω βιντεοκλήσης.

Από το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου είχαμε δει πως ο Άγγελος Μπράτης δεν θα βρίσκεται στο στούντιο μαζί με τους υπόλοιπους κριτές για τον τελικό του GNTM. Εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης και φτάσαμε σχεδόν στο τέλος του επεισοδίου για να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Βέβαια οι υποψίες πολλών επιβεβαιώθηκαν αλλά όχι στο εκατό τοις εκατό.

Η κατάσταση στη χώρα είναι περίεργη και πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί. Το ίδιο έκανε και ο κριτής.

Ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε, λοιπόν, πως είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και για αυτό παραμένει σπίτι του. Μπορεί τα δικά του τεστ να ήταν αρνητικά αλλά εκείνος δεν ήθελε να ρισκάρει. Προτίμησε να δει τον τελικό μέσω οθόνης.

Οπότε, δεν παραβρέθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τελικού. Όπως θυμάσαι και από τους προηγούμενους κύκλους, οι δοκιμασίες είναι γυρισμένες και παρακολουθούμε μόνο 30 λεπτά περίπου live μετάδοσης.



Ο Άγγελος Μπράτης εμφανίστηκε μόνο στο Live αφού τα γυρίσματα που παρακολουθήσαμε στα 3/4 του επεισοδίου ήταν γυρισμένα πριν από αρκετό καιρό. Και μάλιστα είπε: «Ήρθα. Μπορεί να έλειπα σχεδόν σε όλο το επεισόδιο αλλά ήρθα. Είμαι εδώ».