Διάσημη τραγουδίστρια μόλις αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της που γνώρισε μέσω... dating app

Διάσημη τραγουδίστρια μόλις αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της που γνώρισε μέσω... dating app

Mωρέ την αγαπάμε που είναι τόσο ακομπλεξάριστη!

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε, αλλά επειδή επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως, λέμε να το ξαναπούμε: Το μέλλον των σχέσεων βρίσκεται στα χέρια σου και πιο συγκεκριμένα στο κινητό σου. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, σε όλα αυτά τα dating apps που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια έπειτα από καταιγίδα.

Σε περίπτωση που είσαι από εκείνες που τα σνομπάρεις, έχω να σου πω ότι μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις, γιατί όλο και περισσότεροι stars, επιλέγουν τον συγκεκριμένο τρόπο για να κάνουν γνωριμίες.

Μία από αυτές λοιπόν, είναι και η Lana Del Rey, η οποία μόλις ανακοίνωσε τον αρραβώνα της, με τον Clayton Johnson τον οποίο γνώρισε… μέσω dating app!!! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι είναι μαζί λιγότερο από έναν χρόνο, ενώ οι φήμες κυκλοφόρησαν έπειτα από την εμφάνιση της Lana στο show του Jimmy Fallon, κατά τη διάρκεια της οποίας οι θαυμαστές παρατήρησαν ένα… ιδιαίτερα εντυπωσιακό δαχτυλίδι!

Οι πιο φανατικοί βέβαια, είχαν ήδη παρατηρήσει το δαχτυλίδι σε κάποιες paparazzi φωτογραφίες της τραγουδίστριας, ενώ εδώ και αρκετό καιρό, ο καλός της ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες σε Instagram stories.

Εμείς να ευχηθούμε με το καλό και να πούμε σε σένα φίλη εκεί έξω, ότι σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι να βρεις τον… έρωτα, μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την τύχη σου διαδικτυακά!

Δες την παρακάτω gallery: