Η μυθική συμφωνία για Harry-Meghan & το podcast που φανερώνει την ευτυχία τους

Η μυθική συμφωνία για Harry-Meghan & το podcast που φανερώνει την ευτυχία τους

Είναι πραγματικά τόσο ευτυχισμένοι

Μπορεί σε γενικές γραμμές το 2020 να μην ήταν η ιδανική χρονιά για τον πρίγκιπα Harry και τη Μeghan Markle, όμως οι Sussexes είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, και χρειάστηκε μόνο ένα podcast για να το καταλάβουμε. Ο Harry και η Meghan έχασαν ένα παιδάκι το καλοκαίρι, όμως δεν άφησαν τη θλίψη και την απώλεια να τους πάρει από κάτω. Συνεχίζουν την πορεία τους με τη δημιουργία του Archewell και κλείνουν τη μία συμφωνία μετά την άλλη.

Μετά τη συμφωνία με το Netflix λοιπόν που συζητήθηκε όσο καμία, σειρά έχει αυτή με το Spotify, την οποία επέλεξαν για το πρώτο podcast του Archewell. Το promo του Archewell Audio είναι on air και ο Harry με τη Meghan είναι τόσο μα τόσο ευτυχισμένοι. Το ακούμε άλλωστε και με τα αυτιά μας και απλά τους κάνουμε εικόνα.

Η Meghan μάλιστα πειράζει τον Harry στο trailer του podcast για την αγγλική προφορά του, με τον διάλογο να πηγαίνει ως εξής: «Να ξεκινήσουμε; Οι κυρίες πρώτα», με τη Markle να απαντά: « Όχι, πες το εσύ γιατί νομίζω ότι ακούγεται πολύ ωραίο με την προφορά σου». Με επαγγελματική φωνή ο Harry, συνέχισε: «Τι; Archewell Audio», και η Meghan τον επικροτεί.

Το ζευγάρι παρουσιάζεται ως Harry και Meghan, και η δούκισσα του Sussex λέει: «Ένα από τα πράγματα για τα οποία μιλούσαμε πάντα ο σύζυγός μου κι εγώ, είναι το πάθος μας να συναντήσουμε ανθρώπους και να ακούσουμε τις ιστορίες τους, και ανεξάρτητα από την ιστορία, συνήθως σας προσφέρουν τη δυνατότητα να κατανοήσετε από πού προέρχεται κάποιος άλλος και ταυτόχρονα σας θυμίζει με κάποιο τρόπο μια ιστορία για τον εαυτό σας».

Ο Harry πρόσθεσε: «Το έργο είναι να προωθήσει… διαφορετικές προοπτικές και φωνές που ίσως δεν έχετε ξανακούσει και να βρείτε το κοινό μας έδαφος, γιατί όταν συμβαίνει αυτό, η αλλαγή είναι πραγματικά δυνατή».

Άκουσε το promo podcast παρακάτω και απλά φαντάσου πως τους έχεις μπροστά σου. Δεν ακούγονται υπέροχοι;