Καμία έκπληξη: Το Forbes μόλις ανακοίνωσε τον πιο ακριβοπληρωμένο celebrity της χρονιάς

Καμία έκπληξη: Το Forbes μόλις ανακοίνωσε τον πιο ακριβοπληρωμένο celebrity της χρονιάς

Όχι δεν είσαι ούτε εσύ, ούτε η κολλητή σου στη λίστα!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Forbes, δημοσίευσε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους celebrities του κόσμου, ή για την ακρίβεια αυτούς που έβγαλαν περισσότερα χρήματα μέσα στο 2020. Όσο και αν προσπαθήσαμε, δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε το όνομά μας ή έστω κάποιου δικού μας, γεγονός που έκανε τη λίστα βαρετή και αναμενόμενη.

Όσο σοκαριστικό και αν σου ακουστεί, την κορυφή κατέκτησε η Kylie Jenner, η οποία τη χρονιά της καταστροφής, συγκέντρωσε το ευτελές ποσό των 590 εκατομμυρίων δολαρίων, έπειτα και από την πώληση του 51% των Kylie Cosmetics στην εταιρεία Coty. Μάλιστα φημολογείται ότι από τα χρήματα της πώλησης η reality star, έβαλε στην τσέπη της 540 εκατομμύρια δολάρια!

Δεύτερος στη λίστα, και αρκετά χαμηλότερα γεγονός που μας δίνει το ελεύθερο να τον χαρακτηρίσουμε «φτωχαδάκι» έρχεται ακόμη ένα μέλος της ευρύτερης Kardasho-οικογένειας, και δεν είναι άλλος από τον Kanye West.

Ο παρολίγον Πρόεδρος της Αμερικής λοιπόν, εισέπραξε για το έτος 2020, 170 εκατομμύρια δολάρια, μεγάλο μέρος των οποίων προήλθαν από τη συνεργασία του brand του Yeezy με την Adidas! Ναι ok, αν συνεργαζόμασταν κι εμείς με την Adidas όλο και κάτι θα βγάζαμε!

Τη δεκάδα συμπληρώνουν κυρίως αθλητές, μιας και τρίτος βρέθηκε ο διάσημος τενίστας Roger Federer με 106 εκατομμύρια δολάρια, ακολουθεί ο Cristiano Ronaldo με 105 εκατομμύρια δολάρια, ο Lionel Messi με 104 εκατομμύρια δολάρια, ο κινηματογραφικός παραγωγός Tyler Perry με 97 εκατομμύρια δολάρια, ο Νeymar με 95,5 εκατομμύρια δολάρια, ο παρουσιαστής Howard Stern με 90 εκατομμύρια δολάρια, ο LeBron James με 88,2 εκατομμύρια δολάρια και ο Dwayne Johnson με 87,5 εκατομμύρια δολάρια.