Ηχητικό ντοκουμέντο: Ο Tom Cruise ουρλιάζει στο συνεργείο του «Mission Impossible» γιατί απλά μπορεί

Ηχητικό ντοκουμέντο: Ο Tom Cruise ουρλιάζει στο συνεργείο του «Mission Impossible» γιατί απλά μπορεί

Όλοι μας και μόνος του!

Έχει υπάρξει ένας από τους μεγαλύτερους stars του κινηματογράφου, και εξακολουθεί να είναι, ενώ στα ΄90s έκανε πολλές γυναικείες καρδιές να ραγίσουν! Στα προσωπικά του, δεν ήταν ποτέ αυτό που λέμε υπόδειγμα, μιας και έπειτα από δύο αποτυχημένους γάμους, και τρία παιδιά, με τα οποία δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις, είναι ένα περήφανο γεροντοπαλίκαρο, που απλά κάνει δύσκολη τη ζωή σε όποιον τύχει να συνεργαστεί μαζί του!

Όχι ότι περιμέναμε ότι ο Tom Cruise θα είναι ένας εύκολος άνθρωπος, μιας και χαρακτηριστικό είναι ότι ούτε η Nicole Kidman ούτε και η Katie Holmes, έχουν την παραμικρή σχέση μαζί του (υπήρξαν και οι δύο σύζυγοι αλλά και μητέρες των παιδιών του), ενώ τα τελευταία χρόνια οι δηλώσεις και το γενικότερο attitude του star, φανερώνουν, ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Ως κερασάκι στην τούρτα, έρχεται το ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα και έχει ήδη γίνει viral, στο οποίο μπορεί κανείς να ακούσει τον διάσημο ηθοποιό να ουρλιάζει στο συνεργείο του «Mission Impossible 7», για την μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας του Covid-19.

H έκρηξη ξεκίνησε όταν ο Tom παρατήρησε μη… επιτρεπτή απόσταση ανάμεσα σε δύο από τα μέλη της παραγωγής: «Αν σας ξαναδώ να κάνετε κάτι τέτοιο, έχετε φύγει! Το ίδιο ισχύει και για όλους σας ξεχωριστά. Μην τολμήσετε να το ξανακάνετε. To Hollywood κάνει και πάλι ταινίες εξαιτίας μας. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε χιλιάδες θέσεις εργασίας. Δε θα δεχτώ καμία συγνώμη. Να τις πείτε στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή η βιομηχανία βρίσκεται σε αναστολή. Δεν υπάρχει περίπτωση τα γυρίσματα αυτής της ταινίας να σταματήσουν. Όποιον ξαναδώ έτσι, έχει φύγει σπίτι του», είπε.

Και αφού ηρέμησε κάπως είπε: «Σας ζητώ συγνώμη. Έχω ζητήσει κάτι και θέλω να γίνεται, αλλιώς δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Η ταινία αυτή θα γυριστεί κανονικά. Το καταλάβατε;».

Μία ο covid, μία η πίεση, μία τα πολύωρα γυρίσματα, πόσο να αντέξει κι αυτός; Λύγισε!