Ηρακλής Τσουζίνοφ: Χώρισε ο νικητής του GNTM 3 και ιδού η απόδειξη

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Χώρισε ο νικητής του GNTM 3 και ιδού η απόδειξη

Ο Ηρακλής διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με το κορίτσι του

Αλλάζει μια νίκη στο GNTM την προσωπική ζωή ενός παίκτη; Φαίνεται πως όσοι κερδίζουν στο GNTM χάνουν στην αγάπη. Ακολουθώντας την «κατάρα» της Κάτιας, της Άννας Μαρίας Ηλιάδου, έτσι και ο φετινός νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοβ, χώρισε αμέσως μετά τη νίκη του από το GNTM.

«Η Αγγελική λογικά θα σκέφτεται τα καλύτερα για μένα. Ελπίζω να με στηρίζει. Αλλά δεν μπορεί να κρατάει τον τίτλο της κοπέλας μου. Τα σπάσαμε. Θέλω να αφοσιωθώ στον επαγγελματικό μου εαυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής μετά τη νίκη του για την επί μήνες αγαπημένη του χορεύτρια Αγγελική Κάτρη.

Κι ενώ ο Ηρακλής διέγραψε μεμιάς τις κοινές φωτογραφίες του με την Αγγελική, εκείνη δεν έχει διαγράψει ακόμα τις δικές της με τον Ηρακλή στο προσωπικό της προφίλ. Η κοπέλα είχε μιλήσει στα τέλη Οκτωβρίου για τη σχέση με τον Ηρακλή τονίζοντας πως του έχει τυφλή εμπιστοσύνη:



«Έχω γνωρίσει τη μαμά του Ηρακλή, είναι πολύ καλή και όμορφη κι έχει τα ίδια μάτια με τον Ηρακλή, συγκινήθηκε μόλις είδε τον γιο της στην τηλεόραση.
Πιστεύω πως επειδή ο Ηρακλής είναι προσγειωμένος και ταπεινός, πιστεύω πως δεν θα πάρουν τα μυαλά του αέρα», τόνισε η Αγγελική για να συμπληρώσει:

«Γνωριστήκαμε από μία δουλειά, πριν δύο χρόνια περίπου, όλες οι κοπέλες λέγαμε πως είναι πολύ ωραίος, χάρηκα που τον είδα στην audition του GNTM, είναι πολύ όμορφος άνθρωπος. Στην αρχή έπαθα μεγάλο σοκ στο Instagram, μου έστελναν άσχημα και απειλητικά μηνύματα κοπέλες που τον ήθελαν και στις φωτογραφίες μας από κάτω έφταναν να τσακώνονται κοπέλες για το αν ταιριάζουμε. Κάποιες μου έλεγαν πως ο Ηρακλής είναι δικός του, κάποιες πως θα μου κάνουν κακό».