Η κάρτα των William-Kate για τα Χριστούγεννα είναι ό,τι πιο όμορφο είδαμε σήμερα

Η κάρτα των William-Kate για τα Χριστούγεννα είναι ό,τι πιο όμορφο είδαμε σήμερα

Μας θύμισαν πόσο όμορφη γιορτή είναι

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι επισήμως μόλις 8 μέρες μακριά, όμως ξεκάθαρα μπορείς να πεις πως βρισκόμαστε σε χριστουγεννιάτικη περίοδο. Όσο πιο πολύ πλησιάζουμε, τόσο πιο έντονο νιώθουμε το συναίσθημα της χαράς, της όμορφης διάθεσης, της θαλπωρής. Ξέρουμε όλοι και έχουμε καταλάβει πως τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα είναι όπως ήταν τις προηγούμενες χρονιές, οφείλουμε όμως να προσπαθήσουμε να τα περάσουμε όμορφα.

Η βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν θα μαζευτεί όλη μαζί στο Sandrigham στη χριστουγεννιάτικη λειτουργεία, ενώ η Meghan με τον Harry θα κάνουν γιορτές στο σπίτι τους στο Montecito, μαζί με τη Doria Ragland. Το παλάτι του Kensington, δημοσίευσε ήδη την Χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας, και ναι είναι σίγουρα ό,τι πιο όμορφο είδαμε σήμερα.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πόζαραν μαζί με τα τρία τους παιδιά, George, Charlotte και Louis στον φακό του Matt Porteous και μας χάρισαν την πιο όμορφη λήψη ever. Ο George και η Charlotte έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ, ενώ και ο δυόμιση ετών Louis όσο μεγαλώνει τόσο πιο πολύ γίνεται σωσίας του μεγάλου του αδερφού. Σε λίγο δεν θα τους ξεχωρίζουμε.

Φυσικά το highlight της φωτό είναι ο μικρός γιος των Cambridges, ο οποίος απολαμβάνει εντελώς τη στιγμή και χαρίζει στον φωτογράφο και σε εμάς, το πιο μεγάλο του χαμόγελο. Λες ο Harry και η Meghan να μας δείξουν κι εκείνοι κάποια οικογενειακή φωτό στις γιορτές με τον Archie;