Η Σία Κοσιώνη φτιάχνει χριστουγεννιάτικα μπισκότα & ποζάρει αμακιγιάριστη

Η Σία Κοσιώνη φτιάχνει χριστουγεννιάτικα μπισκότα & ποζάρει αμακιγιάριστη

Και πιο κούκλα από ποτέ

Η Σία Κοσσιώνη είναι ίσως μία από τις πιο όμορφες και γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής δημοσιογραφίας. Η σύζυγος του δήμαρχου Αθηναίων ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες στο Instagram account της, είτε με τον γιο της, είτε από κάποιον περίπατο, είτε ακόμη και από τον χώρο της δουλειάς της. Είναι μία πού όμορφη και κομψή γυναίκα, και αυτό εύκολα μπορείς να το επιβεβαιώσεις ρίχνοντας μια ματιά στο Instagram account της.

Κοιτάζοντας πάντως τις αναρτήσεις της, αυτή που θα δεις πρώτη είναι η φωτογραφία που ανέβασε πριν από σχεδόν 24 ώρες στο account της, στην οποία έφτιαχνε Χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Βέβαια αυτό που πρέπει να δώσεις βάρος δεν είναι τόσο τα –γευστικά- μπισκότα, αλλά το γεγονός πως πόζαρε με επιμελώς ατημέλητο look στα μαλλιά, αλλά εντελώς αμακιγιάριστη.

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι τόσο όμορφη, που πραγματικά δεν βρήκαμε ούτε ένα ψεγάδι στη φωτογραφία της. Άλλωστε είναι γνωστό πως η φυσική ομορφιά είναι καλύτερη από οποιοδήποτε μακιγιάζ.

«Είπα κι εγώ πρωί πρωί να φτιάξω χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Λάθος μεγάλο! Αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξω στον μικρό ότι η προσπάθεια μετράει! ΥΓ1: Τι τα θες γλυκιά μου; Κάνε αυτά που ξέρεις!
ΥΓ2: Έβαλα φίλτρο κάπως sepia γιατί η φωτό είναι όντως ιστορική. Δεν νομίζω να ξαναβγεί παρόμοια στο άμεσο μέλλον.
ΥΓ3: Ό,τι επέζησε πάντως νοστιμότατο!», έγραψε στο caption που συνόδευε τη φωτογραφία, την οποία και μπορείς να δεις παρακάτω στη gallery.