Pamela Anderson: Η ζωή της θα γίνει σειρά, αλλά η επιλογή της ηθοποιού είναι ατυχέστατη

Pamela Anderson: Η ζωή της θα γίνει σειρά, αλλά η επιλογή της ηθοποιού είναι ατυχέστατη

Δυσκολευόμαστε να τη φανταστούμε ως Pamela αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Yπήρξε το απόλυτο sex symbol των ‘90s, σε τέτοιο σημείο, που αν δεν έχεις ζήσει τη δεκαετία αυτή, είναι δύσκολο να το αντιληφθείς. Ο λόγος για την Pamela Anderson, η οποία άφησε ιστορία ως ναυαγοσώστρια στο θρυλικό Baywatch, ενώ οι πόζες της με το σέξι κόκκινο, ολόσωμο μαγιό της, έγιναν πόστερ, αυτοκόλλητα, τετράδια και οτιδήποτε άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ζωή της δεν θα μπορούσε να θυμίζει κορίτσι της διπλανής πόρτας, μιας και η ροπή της προς τα… κακά παιδιά της μουσικής, της υποκριτικής και όχι μόνο, ήταν αρκετή για να της χαρίσουν αμέτρητα πρωτοσέλιδα με σκάνδαλα και αλληλοκατηγορίες.

Θρυλικό βέβαια, έχει μείνει το ειδύλλιό της με τον Tommy Lee, τον ντράμερ των Mötley Crüe και πατέρα των δύο γιων της. Παντρεύτηκαν, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν, ξαναχώρισαν και στο μεσοδιάστημα γύρισαν και ένα sex tape-που ήταν και της μόδας τότε- η οποία εκλάπη και διέρρευσε στο διαδίκτυο που τότε έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα.

Σε αυτό το γεγονός, και στη σχέση των δύο αντισυμβατικών και αυτοκαταστροφικών stars, θα επικεντρωθεί η σειρά «Pam & Tommy» η οποία αναμένεται να προβληθεί από την πλατφόρμα Hulu.

Και πάμε τώρα στα… περίεργα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τη σεξοβόμβα Pamela θα υποδυθεί η… Lily James, ναι η κοπελίτσα από το «Rebecca» με την ιδιαίτερη αδυναμία στους παντρεμένους, ενώ τον Tommy, o διάσημος από τους «Avengers», Sebastian Stan.

Και εδώ ξεκινούν τα προβλήματα: Πώς η Lily James, ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, θα μπορέσει να γίνει το απόλυτο sex symbol που σημάδεψε γενιές και γενιές; Δυστυχώς όπως μας ενημερώνει το κοντρόλ ο Sebastian είναι ανύπαντρος, κάτι που δεν θα αρέσει ιδιαίτερα στη συμπρωταγωνίστριά του (χιούμορ).

Από εμάς είναι όχι, μέχρι αποδείξεως του εναντίου!

Δες την παρακάτω gallery: