Η άγνωστη φιλία της Gigi Hadid με διάσημο σεφ

Η άγνωστη φιλία της Gigi Hadid με διάσημο σεφ

Αυτή τη σχέση δεν την ξέραμε

Αυτή ήταν μια φιλία που όχι μόνο είναι άγνωστη, είναι και αναπάντεχη! Η Gigi Hadid έχει πολλές διάσημες, κυρίως συνομήλικες φίλες, όπως η Taylor Swift, η Blake Lively αλλά και η Hailey Bieber.

Έχει όμως και έναν ξεχωριστό φίλο, έναν διάσημο σεφ, τα παιδιά του οποίου είναι πολύ περήφανα για την φιλία αυτή του πατέρα τους με το διάσημο μοντέλο.

Ο Gordon Ramsay, ο διάσημος Βρετανός σεφ που γνωρίζουμε πως είναι κολλητός με τον David Beckham, έχει αναπτύξει μια περίτεχνη φιλία με τη Gigi Hadid.
Μιλώντας στο περιοδικό People, ο σεφ αποκάλυψε πως τα παιδιά του, ειδικά η 22χρονη Μegan, η 20χρονη Holly Και η 19χρονη Matilda του μιλούν απλά και μόνο επειδή είναι φίλος της Hadid.

Ο 52χρονος έκανε χιούμορ μιλώντας για την φιλία με την 25χρονη Gigi:

«Οι κόρες μου με αγαπούν κι όχι γιατί είμαι διάσημος ή καλός σεφ αλλά επειδή μου μιλάει η Gigi Hadid».H Gigi και ο Gordon γνωρίστηκαν στο Celebrity Masterchef Showdown του 2016, όταν η Hadid μαγείρεψε για καλό σκοπό και το μοντέλο ακόμα ζητάει τη γνώμη του σεφ:
«Η Gigig μου έστειλε πριν μερικές εβδομάδες την μακαρονάδα που έφτιαξε και με ρώτησε αν μου φαίνεται καλή και της απάντησα πως μου φαίνεται τέλεια»

DPG Network