Ο Tristan εθεάθη σε δείπνο με άγνωστη ξανθιά & η Khloe δεν έγινε έξαλλη

Ο Tristan εθεάθη σε δείπνο με άγνωστη ξανθιά & η Khloe δεν έγινε έξαλλη

Εχμ, τι έχουμε χάσει πάλι;

Τους τελευταίους μήνες μαθαίναμε πως στο στρατόπεδο Khloe Kardashian-Tristan Tompson, υπάρχει ανακωχή και πως η reality star αποφάσισε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία και να προσπαθήσει ξανά να φτιάξει κάτι όμορφο με τον μπασκετμπολίστα. Σου θυμίζουμε πως ο Tristan διέπραξε απιστία δύο φορές όσο ήταν με την Khloe, με τη δεύτερη να είναι και η χαριστική βολή στη σχέση τους.

Ωστόσο το ζευγάρι έχει μαζί μία κόρη, την δύο ετών True, και αυτό συνετέλεσε στην απόφαση της Khloe να του δώσει μια τρίτη –και τελευταία φανταζόμαστε- ευκαιρία. Κι εκεί που πιστεύαμε πως όλα μεταξύ τους βαίνουν καλώς και τα έχουν ξαναβρεί να που κυκλοφορούν φωτογραφίες του Tristan να τρώει δείπνο σε ένα εστιατόριο στη Βοστώνη με μία μυστηριώδη ξανθιά ύπαρξη που όμως δεν ήταν η Khloe (καθότι καστανή πια).


https://www.instagram.com/p/CI3zyZoBd1Z

Και όχι μόνο αυτό δεν υπάρχουν καν φήμες πως η Khloe είναι έξαλλη και προδομένη για τρίτη φορά. Όπως αντιλαμβάνεσαι έχουμε κάπως μπερδευτεί και αναρωτιόμαστε τι μπορεί να συμβαίνει και ποια ήταν αυτή η ξανθιά παρουσία δίπλα στον Tristan, που όμως δεν έκανε έξαλλη την Khloe.

Η απάντηση ήρθε από το ίδιο outlet που δημοσίευσε την είδηση (aka DailyMail) και έριξε φως στην υπόθεση που άφησε τόσο ζεν την Khloe. Ο 29χρονος μπασκετμπολίστας φωτογραφήθηκε τη διαχειρίστρια ακινήτων στο Zuma, ένα εστιατόριο μέσα στο Four Seasons Hotel στη Βοστώνη, την Κυριακή το βράδυ.


https://www.instagram.com/p/CI3fvHxsHQT

Η Khloe, εν τω μεταξύ, εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο στην άλλη πλευρά της χώρας στο Malibu με την αδελφή της Kim. Η 36χρονη επανενώθηκε με την πρώην σχέση της φέτος κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο Tristan έψαχνε μια νέα κατοικία για να μείνει στη Βοστώνη, και η Julia ήταν εκεί για να τον βοηθήσει να βρει ένα ακίνητο, αναφέρει ο ιστότοπος. Προσθέτει ότι βοήθησε επίσης τον Tristan όταν αποφάσιζε για το μέρος που θα έμενε στο Los Angeles.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Khloe είναι τώρα με τον Tristan στη Βοστώνη για να τον βοηθήσει να εγκατασταθεί σύμφωνα με το TMZ. Ο ιστότοπος λέει επίσης ότι η Khloe δεν θα μετακομίσει στη Μασαχουσέτη, αλλά θα κάνει εκτεταμένες επισκέψεις με τη δίχρονη κόρη τους True Thompson.