Βίκυ Καγιά: Τι αποκάλυψε για την προσωπική επικοινωνία που είχε με την Ηλιάνα

Βίκυ Καγιά: Τι αποκάλυψε για την προσωπική επικοινωνία που είχε με την Ηλιάνα

Όσα αποκάλυψε η Καγιά για τη σχέση της με την Ηλιάνα

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η κριτής του GNTM στην επίσκεψή της στο Ευτυχείτε και την Κατερίνα Καινούργιου. Η Βίκυ Καγιά εννοείται πως μίλησε για το ριάλιτι μόδας και για τον τρίτο κύκλο με τα αγόρια και τα κορίτσια εξηγώντας:

«Εμείς οι κριτές ασχολούμαστε μόνο με το μόντελινγκ και δεν προσβάλλει κανέναν και δεν θα γράψει αρνητικά στο βιογραφικό κάποιου παιδιού που συμμετέχει. Τα παιδιά είναι κλεισμένα σε ένα σπίτι και δεν σημαίνει πως δεν είναι καλά παιδιά επειδή μέσα στον ανταγωνισμό θα ειπωθεί κάτι, δεν είναι εύκολη δουλειά το μόντελινγκ, κάθε μέρα συγκρίνεσαι, θέλει ψυχραιμία και γερό στομάχι».

Μιλώντας για τον νικητή Ηρακλή, η κριτής τόνισε:

«Ο Ηρακλής σίγουρα το άξιζε, είχε και την ψήφο του κόσμου».

Δες όσα είπε και στο παρακάτω βίντεο:



Όσο για τη σχέση με την Ηλιάνα, η Καγιά τόνισε:

Aπό την πρώτη στιγμή όταν μου ανακοίνωσε το κανάλι ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι η Ηλιάνα και κόουτς η Έλενα μόνο τις αγκάλιασα. Χάρηκα που ήταν μαζί μας και οι δύο και νομίζω ότι πήγαμε καλά, τι συνέβη στο τέλος δεν ξέρω να σου πω.

Η Βίκυ Καγιά εξήγησε και τα χαιρετίσματα που είχε στείλει στην Ηλιάνα για καλή αρχή στον Alpha

«Της έστειλα τα χαιρετίσματά μου με την αδερφή της που την πέτυχα κάπου τυχαία έξω, είχαμε κάνει share ένα story και μου είχε στείλει ένα φιλάκι και της είχα στείλει Καλή Αρχή, την έχω παρακολουθήσει ελάχιστα στην εκπομπή της. Όσο για το αν έκανε καλά να φύγει, πιστεύω ότι κάθε ευκαιρία δεν πάει χαμένη, καλά έκανε και έπεσε στα βαθιά και έκανε καθημερινό και ζωντανό. Οι καριέρες των ανθρώπων δεν γίνονται μόνο από επιτυχίες, όλα γίνονται για να μαθαίνουμε».



Όσο για την απόκτηση τρίτου παιδιού, η Καγιά εξήγησε πως μεγαλώνει ήδη τα δύο δικά της παιδιά, ο σύζυγός της έχει δύο παιδιά ακόμα και η ίδια δεν σκέφτεται να κάνει τρίτο παιδί αυτή τη στιγμή εξηγώντας:

«Ίσως αν ξεκινούσα μικρότερη, να το σκεφτόμουν»!