Η Κατερίνα Καινούργιου τραγούδησε στο J2Us & ο σύντροφος της αντέδρασε κάπως έτσι

Η Κατερίνα Καινούργιου τραγούδησε στο J2Us & ο σύντροφος της αντέδρασε κάπως έτσι

Η εμφάνισή της ήταν εξαιρετική και το twitter την αποθέωσε

Μια διαφορετική Πέμπτη από τις συνηθισμένες ήταν η χθεσινοβραδινή, αφού είχε έκτακτο επεισόδιο J2Us, στο οποίο αποχώρησε ο Αντώνης Λουδάρος με την Πέννυ Μπαλτατζή. Παρ’ όλα αυτά το highlight της βραδιάς δεν ήταν άλλο από τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη και το ντουέτο του την Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία και τραγούδησε μαζί το Κοκορίκο.

Η Κατερίνα κούκλα και εκθαμβωτική όπως πάντα, έκλεψε την παράσταση, ενώ και η απόδοσή της στο τραγούδι ήταν εξαιρετική. Το συγκεκριμένο τραγούδι το επέλεξε μόνη της η παρουσιάστρια προκειμένου να πάει κόντρα σε όλους αυτούς που την κακολογούν για την αδυναμία της να προφέρει το «ρ». Ωστόσο η Κατερίνα τόσο στην εμφάνισή της, όσο και στη συνέχεια που είπε δυο λόγια, μας απέδειξε πόσο καλύτερη είναι από όλους αυτούς τους haters.

Φυσικά ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, δεν γινόταν να μην παρακολουθήσει το χθεσινό επεισόδιο με την αγαπημένη του. Πόσταρε λοιπόν ένα απόσπασμα από την εμφάνισή της στα stories του, κάνοντας τη tag και βάζοντας της βαθμολογία άριστα 10. Το story αυτό έκανε repost και η Κατερίνα στο δικό της προφίλ βέβαια.



Το twitter από την άλλη ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση της παρουσιάστριας και φυσικά την αποθέωσε. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις και μερικά από τα σχόλια που συγκεντρώσαμε. Όσο για την εμφάνισή της, αν δεν την είδες εχθές ήρθε μάλλον η ώρα.