Ο Tom Cruise έχει νέα σχέση… έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια

Ο Tom Cruise έχει νέα σχέση… έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια

Και μάλλον φαντάζεσαι ποια είναι!

Λίγες μέρες πριν, σας ενημερώσαμε ότι ο Tom Cruise έγινε έξαλλος στο σετ της ταινίας «Mission Impossible 7» φωνάζοντας στους συνεργάτες του για την μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας και των απαραίτητων αποστάσεων λόγω covid. Σήμερα λοιπόν μαθαίνουμε, ότι 5 από τους συνεργάτες παραιτήθηκαν, και πολύ καλά έκαναν, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να ακούει βρισιές από κακομαθημένους την ώρα που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του.

Και αφού η είδηση αυτή έκανε τον γύρο του κόσμου, και μας έπεισε ότι γενικότερα ο διάσημος ηθοποιός έχει ένα θεματάκι με τη διαχείριση του θυμού του, ακόμη μία είδηση έρχεται για να ταράξει, τα έτσι κι αλλιώς ταραγμένα νερά της showbiz.

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά το διαζύγιό του από την Katie Holmes, ο διάσημος ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένος! Η «τυχερή» δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την συμπρωταγωνίστριά του Hayley Atwell η οποία είναι 38 ετών και θυμίζει κάπως Katie Holmes.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός, χώρισε στις αρχές του 2020 από τον γιατρό σύντροφό της, και σχεδόν αμέσως… έπεσε στα δίχτυα του Tom! Κάποιοι βέβαια υποστηρίζουν ότι ίσως πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο, στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας. Γίνονται ακόμα αυτά αλήθεια; Βέβαια με τον Tom ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Θα δείξει!

Δες την παρακάτω gallery: