Είναι η Άννα Μαρία Ηλιάδου και ο Edward το νέο ζευγάρι του 2020;

Είναι η Άννα Μαρία Ηλιάδου και ο Edward το νέο ζευγάρι του 2020;

Η φωτογραφία που μας προβλημάτισε

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου ήταν μία από τις κοπέλες που ξεχώρισε ιδιαίτερα στο περσινό Greece’s Next Top Model και που κατάφερε όχι μόνο να φτάσει στον τελικό, αλλά να πάρει και το έπαθλο (μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο). Ο Edward Στεργίου από την άλλη είναι ένα από τα αγόρια του φετινού GNTM, το οποίο μας θάμπωσε με την ομορφιά του από τις οντισιόν κια που τον θέλαμε ιδιαίτερα για νικητή.

Εν τέλει έφτασε μέχρι την τελική πεντάδα, και εντάξει αυτό λιγάκι μας παρηγορεί. Και κάπου εδώ λοιπόν, κι ενώ έχουμε ακούσει με τα ίδια μας τα αυτιά τον Edward να λέει πως είναι ελεύθερος, να που ξεπροβάλλει η φωτογραφία της νικήτριας Άννας Μαρίας μαζί με τον κανθό άγγελο, όπως τον αποκαλούν στα social, Edward.



Και φυσικά η εύλογη απορία είναι η εξής: είναι απλά φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω; Οι δυο τους πάντως δείχνουν πολύ όμορφοι μαζί, όμως οι περισσότερες πιθανότητες κλείνουν προς το ενδεχόμενο να είναι απλά φίλοι, αφού βρίσκονται και στο ίδιο πρακτορείο μοντέλων. Στη selfie που ανέβασε η Άννα Μαρία με τον Edward τον έχει κάνει φυσικά tag κι έχει γράψει στη φωτό: «Με τον πιο όμορφο», με μια κόκκινη καρδιά.

Την ίδια φωτογραφία έκανε repost ο Edward στο δικό του προφίλ, γράφοντας: «με το πιο όμορφο πλασματάκι». Και δεν θα διαφωνήσουμε είναι πανέμορφοι και οι δύο. Είναι όμως φίλοι ή ζευγάρι;