Έχεις δει πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή Renesmee από το Twilight;

Έχεις δει πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή Renesmee από το Twilight;

Δεν θα την αναγνώριζες σίγουρα

Σου θυμίζει κάτι το όνομα Mackenzie Foy; Φυσικά και σου θυμίζει, γιατί είναι η ηθοποιός, που υποδυόταν την μικρή κόρη του Edward Cullen και της Bella Swan (aka Robert Pattinson Kristen Stewart), Renesmee στο δεύτερο μέρος της τελευταίας ταινίας The Twilight Saga. Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία της ταινίας και η 12χρονη τότε Mackenzie σήμερα έχει μεγαλώσει και είναι μια κούκλα.



Η «Renesmee» δεν είναι πλέον το μικρό κοριτσάκι της ταινίας, που κέρδισε τους πάντες με τα φυσικά της χαρίσματα. Σήμερα είναι 20 ετών και είναι πραγματικά μια κούκλα. Η νεαρή ηθοποιός ξεκίνησε το promo για τη νέα της ταινία, Black Beauty, και μία από τις πρώτες της στάσεις ήταν στο Hallmark's Home & Family στις αρχές του μήνα.

Η 20χρονη ηθοποιός, που θυμάσαι ως Renesmee Cullen στο Twilight, πρωταγωνιστεί στη νέα προσαρμογή του κλασικού μυθιστορήματος και μόλις έκανε το ντεμπούτο της στο Disney + αυτόν τον μήνα. Μιλώντας στην D23 πρόσφατα, η Mackenzie αποκάλυψε ότι το έργο ήταν πολύ σουρεαλιστικό για εκείνη.

Εμείς εννοείται ψάξαμε και φυσικά τη βρήκαμε στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram και παρακάτω στη gallery που ακολουθεί θα δεις τις φωτογραφίες της, αλλά και πόσο έχει μεγαλώσει αυτά τα 8 χρόνια η ηθοποιός.