Το αλλόκοτο στολίδι που είχε το δέντρο της Δανάης Παππά θα σε κάνει να ταυτιστείς

Το αλλόκοτο στολίδι που είχε το δέντρο της Δανάης Παππά θα σε κάνει να ταυτιστείς

Κι όμως ήταν αληθινό

Τα Χριστούγεννα είναι πια πολύ κοντά μας και οι στολισμοί στο σπίτι έχουν αρχίσει να εντείνονται. Μπορεί βέβαια να ήσουν πιο προνοητική και να το έκανες πολύ νωρίτερα για να νιώσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τα vibes των Χριστουγέννων. Η Δανάη Παππά ας πούμε ήταν από τις celebrities που έχει ήδη στολίσει το δέντρο της, και το απολαμβάνει με τον σύντροφό της.

Ωστόσο στο story που έκανε εκείνος είδαμε πως υπήρχε ένα αλλόκοτο στολίδι επάνω στο δέντρο τους. Και στοιχηματίζουμε πως αν έχεις κατοικίδιο θα ταυτιστείς πάρα πολύ με το βίντεο που ανέβασε. Τι στολίδι που έδινε άλλον αέρα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, δεν ήταν άλλο από ένα αξιολάτρευτο γατί.

Ξέρεις άλλωστε πόσο φανταστική σχέση έχουν οι γάτες και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Κυκλοφορούν τόσα funny videos, που αρνούμαστε να πιστέψουμε πως δεν έχει τύχει ποτέ να παρακολουθήσεις κάποιο. Στο εν λόγω βίντεο ζημιά δεν έγινε, ο τρόπος όμως που το φανταστικό γατάκι έχει τρυπώσει μέσα στο δέντρο, και ο τρόπος που κοιτάζει είναι πραγματικά μοναδικός.

Είναι αλήθεια τόσο γλυκό και χαριτωμένο το συγκεκριμένο που στην αρχή για κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου το περάσαμε για κάποιο λούτρινο αρκουδάκι, και δεν σου κάνουμε πλάκα. Δες το βίντεο παρακάτω και σίγουρα θα καταλάβεις.