Η παίκτρια του GNTM ποζάρει με εσώρουχα & μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η παίκτρια του GNTM ποζάρει με εσώρουχα & μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ακόμη μια εγκυμοσύνη στο  2020

Το 2020 μπορεί να μην ήταν τελικά η χρονιά που όλοι ονειρευόμασταν, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε, πως μέσα σε όλα τα «δεινά» που έφερε είχε και ευχάριστες στιγμές, κυρίως στον χώρο της showbiz. Τόσο στην εγχώρια, όσο και στο Hollywood μάθαμε μέσα στο 2020 για γάμους, εγκυμοσύνες, και άλλες τέτοιες όμορφες στιγμές.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα και την εγχώρια showbiz, έχουμε να πούμε πως μία εγκυμοσύνη από αυτές που μας εξέπληξε γιατί δεν την περιμέναμε προφανώς, ήταν και αυτή της παίκτριας από το πρώτο Grecee’s Next Top Model, την οποία και γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια. Ο λόγος για τη Μαριάννα Παινέση, η οποία και πήρε τη τρίτη θέση στον τελικό του reality μοντέλων, όπου βρέθηκε με τις Ειρήνη Καζαριάν και Εβελίνα Σκίτσκο.

Η Μαριάννα πριν από μερικές ώρες, ανέβασε στο Instagram account της κάποιες φωτογραφίες της, στις οποίες φορούσε μόνο τα εσώρουχα της και μας έδειχνε την κοιλίτσα της, η οποία πια έχει αρχίσει και φουσκώνει. Και ήταν τόσο όμορφη. Φυσικά κάτω από τις φωτογραφίες οι πρώην συμπαίκτριές της άφησαν το δικό τους σχόλιο και μια ευχή για το μωράκι που περιμένει.

Αν θέλεις να δεις κι εσύ τις φωτογραφίες της, δεν έχεις παρά να μπεις στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.