H Aniston ποζάρει στα 51 της με μίνι φούστα και μαγιό και τα likes δεν σταματούν

H Aniston ποζάρει στα 51 της με μίνι φούστα και μαγιό και τα likes δεν σταματούν

Το σημαντικό μήνυμα που πέρασε

Η Jennifer Aniston έκλεισε έναν χρόνο από τότε που μας έκανε την έκπληξη (κυριολεκτικά) και εμφανίστηκε με δικό της account στο Instagram. Μάλιστα είχε καταρρίψει και το ρεκόρ του ενός εκατομμυρίου followers στο βιβλίο Guinness, περνώντας πάνω από τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex, όταν έφτιαξαν το δικό τους account.

Έκτοτε η Jen μας έχει αποδείξει πως ασχολείται ιδιαίτερα με το προφίλ της, ενώ το χρησιμοποιεί κυρίως όταν θέλει να πει κάτι πολύ σημαντικό. Αυτή τη στιγμή έχει 35,9 εκατομμύρια ακόλουθους, οι οποίοι την ακολουθούν σε κάθε της βήμα. Και αυτό φάνηκε και χθες, που μόλις η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της, τα likes έπεσαν βροχή.

Στα 51 της η Jennifer Aniston πόζαρε με μίνι φούστα και μαγιό και το σώμα της κάπως μας άφησε άφωνες χειμωνιάτικα. Δεν έχει καμία σημασία αν είναι ή όχι throwback. Μέσα σε τρεις ώρες από την ανάρτησή της η φωτογραφία συγκέντρωσε 2,9 εκατομμύρια likes και δεν τους αδικούμε για να είμαστε ειλικρινείς, γιατί είναι απλά θεά.

Τη φωτογραφία αυτή ωστόσο η Jen δεν την ανέβασε για να μας δείξει τις αναλογίες και την γυμναστική της ικανότητα, αλλά για να μεταφέρει ένα μήνυμα. Ένα σημαντικό μήνυμα που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας λίγες ημέρες προτού το 2020 μας αποχαιρετίσει (σχεδόν ανυπομονούμε).

«Τι χρονιά! Υπενθύμιση: Δώστε στον εαυτό σας λίγη αγάπη ... και μείνετε εκεί», έλεγε το post της Aniston και πώς γίνεται να μη συμφωνήσεις έστω και λίγο. Το 2020 δεν μας τα έφερε έτσι όπως τα θέλαμε, αλλά ας αγαπήσουμε και ας εκτιμήσουμε αυτά που ήδη έχουμε.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery πατρακάτω.