Θεάρα η Γαρμπή στο J2us: Το ντουέτο με Βανδή και η αποθέωση στο twitter

Θεάρα η Γαρμπή στο J2us: Το ντουέτο με Βανδή και η αποθέωση στο twitter

Τι καλύτερο να ζητήσεις ένα βράδυ Σαββάτου;

Την ώρα που προβαλλόταν το J2Us σε άλλη περίπτωση και προ κορονοϊού φυσικά, θα ήμασταν κάπου έξω για ποτό. Σε κάποιο μπαρ, σε κάποιο club ή μήπως στα μπουζούκια; Καμία σημασία δεν έχει, γιατί απλά θα είχαμε βάλει τα καλά μας και θα διασκεδάζαμε έξω με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Τώρα που ο covid 19 μας έχει τρελάνει και δεν μας αφήνει σε ησυχία, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Εκτός και αν είναι Σάββατο, έχει Just the 2 of Us και καλεσμένη στο πλατό είναι η Καίτη Γαρμπή. Τότε γίνεται πα-νι-κός! Προφανώς ξέρεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε, γιατί κι εσύ στο σπίτι σου ήσουν χθες το βράδυ και λογικά χόρευες ανεβασμένη στον καναπέ με την πιτζάμα τις επιτυχίες της Καιτούλας. Και φυσικά θα σε επαινέσουμε γι’ αυτό. Η Καίτη Γαρμπή προκάλεσε χαμό στο J2Us και σε εμάς που παρακολουθούσαμε από το σπίτι και το ζήσαμε φυσικά όπως έπρεπε.



Το Twitter αποθέωσε τόσο την ίδια την Καιτούλα και το υπέρλαμπρο look της, τις μπότες της για την ακρίβεια, αλλά και το ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή όταν τραγούδησαν το Επιτέλους (ντουέτο Γαρμπή-Θεοδωρίδου). Φυσικά η βραδιά είχε και συνέχεια, γιατί η Καιτούλα ξαναβγήκε μετά και συνέχισε το πρόγραμμα της.



Όπως καταλαβαίνεις το μόνο που μας έλειπε ήταν το αλκοόλ, οι ξηροί καρποί και τα γαρύφαλλα. Κατά τα άλλα εμείς περάσαμε φανταστικά εχθές.

Κάνε ένα click (σκέτο αυτή τη φορά) στη gallery και δες τα tweets!