Η Adriana Lima ποζάρει με το πιο sexy look ever και δεν σταματάμε να την κοιτάμε

Η Adriana Lima ποζάρει με το πιο sexy look ever και δεν σταματάμε να την κοιτάμε

Βλέπεις κι εσύ αυτό που βλέπουμε;

Θα ξεκινήσουμε κάπως κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια και πρέπει να ειπωθεί. Η Adriana Lima είναι μία από τις πιο όμορφες και sexy γυναίκες του πλανήτη, και έχει γίνει περισσότερο γνωστή για την πολυετή συνεργασία της με το διάσημο brand εσωρούχων, Victoria’s Secret. Σε κάθε show η Adriana έκλεβε την παράσταση και έκανε το αντρικό κοινό να παραληρεί με τις εμφανίσεις της.

Πριν από περίπου δύο χρόνια η 39χρονη καλλονή από τη Βραζιλία, αποφάσισε να κρεμάσει τα φτερά της και να αποχωρήσει από το show. Φυσικά εξακολουθεί να βιοπορίζεται ως μοντέλο και να κάνει φωτογραφίσεις, το αποτέλεσμα των οποίων βλέπουμε συχνά στο Instagram account της.

Η μελαχρινή με τα μαγευτικά γαλάζια μάτια μας έχει χαρίσει απίστευτο υλικό τόσα χρόνια, όμως η αλήθεια είναι πως μας έχει λείψει πολύ από τις πασαρέλες. Η Adriana Lima είναι ο ορισμός της θεότητας και μας το απέδειξε ακόμη μια φορά με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram account της. Μπορεί να πρόκειται για throwback, όμως μας έκοψε την ανάσα και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάζουμε πόσο όμορφη και κορμάρα είναι.

Φορώντας ένα total black outfit, το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, πόζαρε στον φακό και άφησε τη φαντασία μας να κάνει σενάρια με το look της. Δεν χρειάζεται να σου πούμε πως είναι όμορφη, το γνωρίζεις. Ούτε πως έχει εκπληκτικές αναλογίες, κι αυτό το γνωρίζεις.

Απλά και η ίδια θέλησε να μας θυμίσει πόσο sexy μπορεί να γίνει, χωρίς να είναι απόλυτα προκλητική. Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.