Η Christina Aguilera έγινε 40 & το μήνυμά της μας ενέπνευσε

Η Christina Aguilera έγινε 40 & το μήνυμά της μας ενέπνευσε

Happy birthday girl

Η 18η Δεκεμβρίου ήταν μια μέρα που είχαν τα γενέθλιά του αρκετοί celebrities του Hollywood. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Brad Pitt, η Katie Holmes, αλλά και η Christina Aguilera, η οποία μπήκε στα 40. Ναι όλες θα παθαίναμε ένα σοκ στη θέση της (όπως συνέβη ή θα συμβεί με τα 30), όμως η Xtina το αντιμετώπισε ψυχραιμότατα και έγραψε ένα μήνυμα στον εαυτό της, το οποίο πραγματικά μας ενέπνευσε.

Με μία φωτογραφία και το μήνυμά της γραμμένο σαν σημείωση στο Instagram account της, η Christina θέλησε να αγκαλιάσει τη διαδικασία της «γήρανσης» καθώς μπαίνει σε μία νέα δεκαετία ζωής.

«Αγαπητά 40, τι ωραίο concept… όχι μόνο να «μπαίνεις» στα 40, αλλά να φτάνεις στα 40. Αυτό το διαρκώς κοινωνικό στίγμα υπάρχει όταν μεγαλώνουμε, αλλά εγώ πάντα το αγκαλιάζω. Είμαι για πάντα μια μεγάλη ψυχή και εκτιμώ τη σοφία, τη χάρη και την ομορφιά που συνοδεύει κάθε νέο έτος ζωής.

Λατρεύω την ανάπτυξη που έρχεται με την ηλικία και χαιρετίζω τη γνώση από τους μεγάλους που ήρθε μπροστά μου. Χάνομαι σε κάθε μία από τις μοναδικά συναρπαστικές ιστορίες τους και τις εμπειρίες τους ... όλες συνέβαλαν στο δικό μου ταξίδι. Mετά από έναν ανεμοστρόβιλο ενός έτους στον οποίο όλοι έχουμε βιώσει τόσο μεγάλη αλλαγή, βρίσκω ότι οι προσωπικές μας επιλογές έχουν μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Πρέπει να είμαστε γενναίοι, πρέπει να παραμείνουμε στην ταλαιπωρία και να ωθήσουμε τους εαυτούς μας σε νέα ύψη όπου μπορούμε να βρούμε τους μεγαλύτερους σκοπούς μας.

Αντιμετώπιζα πάντα τις προκλήσεις της ζωής μου και αυτό που έμαθα με το να το κάνω αυτό για 40 χρόνια, είναι πάντα να βγαίνω στην άλλη πλευρά πιο δυνατή και πιο σοφή. Είναι δύσκολο να εκφράσω το μέγεθος αυτών των γενεθλίων και τι σημαίνουν για μένα. Ο κόσμος μας έχει αναποδογυριστεί αλλά έχω τόση πίστη στο μέλλον. Είμαι βαθιά ταπεινή και ευλογημένη από την πληρότητα της ζωής μου που έχω χτίσει τα τελευταία 40 χρόνια και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που βλέπω τι περιπέτειες βρίσκονται μπροστά μου καθώς συνεχίζω να ακολουθώ την καρδιά μου και τα όνειρά μου.

Το έχω ακούσει ότι μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής σου τις ζεις στα 40 σου. Σταματάς να δίνεις σημασία σε όλες τις μ***ς .... η διάυγεια έρχεται πάνω σου και μια νέα πρόθεση μπαίνει σε κάθε κίνηση που κάνεις. Πιστεύω πραγματικά ότι το καλύτερο δεν έχει έρθει ακόμα και είμαι έτοιμη για αυτό».

Δες στη gallery παρακάτω ολόκληρο το μήνυμά της.