Δέκα χρόνια Madwalk: Ποιοι παίκτες του GNTM θα περπατήσουν στην πασαρέλα

Δέκα χρόνια Madwalk: Ποιοι παίκτες του GNTM θα περπατήσουν στην πασαρέλα

Από το GNTM στην πασαρέλα του Madwalk

Τα δέκα χρόνια του συμπληρώνει φέτος το Madwalk, αυτή η γιορτή της μόδας και της μουσικής. Οι πρόβες ξεκίνησαν και η εγγραφή θα γίνει σε λίγα εικοσιτετράωρα τηρώντας τους απαραίτητους κανόνες προστασίας για την πανδημία.

Η Βίκυ Καγιά θα είναι η παρουσιάστρια αυτής της μουσικής πασαρέλας όπως και την πρώτη χρονιά.

Και επειδή οι πρόβες συνεχίζονται το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε πως το φετινό Madwalk θα έχει αέρα GNTM.

Συγκεκριμένα, η Παρασκευή, η φιναλίστ του τελικού του GNTM3 θα περπατήσει στην πασαρέλα στο act της Ελένης Φουρέιρα με ρούχα της Σήλιας Κριθαριώτη. Το πρώτο βήμα άλλωστε είχε γίνει στον τελικό του ριάλιτι μόδας, όταν η Παρασκευή είχε φορέσει για πρώτη φορά ρούχα της Σήλιας Κριθαριώτη.

Και όχι μόνο!

Ο Έντουαρτ είχε πάνω από δύο προτάσεις για πασαρέλα στο Madwalk αλλά τελικά είπε το νέο στο act της Σήλιας Κριθαριώτη με τον Αναστάση Ράμμο.

Από την άλλη, η Μαριαγάπη θα κάνει τρεις εμφανίσεις στην πασαρέλα με τη Ρένα Μόρφη, την Κόνι Μεταξά και την Ελένη Φουρέιρα.

Και ο Αιμιλιάνο θα βρεθεί στο GNTM σε τρεις πασαρέλες του Madwalk, με τον Αναστάση Ράμμο, με την Πέννυ Μπαλτατζή και την Τάμτα!

Θα δούμε όμως τον Ηρακλή; Η απάντηση στην γκάλερι που ακολουθεί.