Μαζί ξανά έπειτα από 9 ολόκληρους μήνες: Το διάσημο ζευγάρι που χωρίστηκε από τον Covid

Μαζί ξανά έπειτα από 9 ολόκληρους μήνες: Το διάσημο ζευγάρι που χωρίστηκε από τον Covid

Kαι ποιο μυστήριο κρύβεται πίσω από αυτό;

Είναι γνωστό πια ότι η πανδημία του Covid-19 έχει ανατρέψει τις ζωές όλων μας. Η καθημερινότητα είναι δύσκολη, οι μετακινήσεις σπάνιες, και ο φόβος μόνιμο συναίσθημα μιας και κυριολεκτικά δεν ξέρεις τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες. Μέσα σε όλα αυτά, ο κόσμος έχει να αντιμετωπίσει και τη μοναξιά, μιας και το social distancing έχει απαγορεύσει συναναστροφές και συναντήσεις.

Κάπως έτσι την πάτησε και η διάσημη ηθοποιός, η οποία λίγες μέρες πριν, είδε και πάλι τον αρραβωνιαστικό της, έπειτα από εννιά ολόκληρους μήνες! Το ζευγάρι ως γνωστόν, ζει σε διαφορετικές ηπείρους-κι εσύ παραπονιέσαι για το Αθήνα-Πάτρα;- με αποτέλεσμα να παραμείνουν χωριστά από τις πρώτες μέρες επιβολής των lockdown μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτή στις ΗΠΑ αυτός στη Μεγάλη Βρετανία από όπου και κατάγεται, δεν πρόλαβαν το βρετανικό lockdown, με αποτέλεσμα εκείνος να παραμείνει στην Ευρώπη καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Από την πλευρά της, η διάσημη ηθοποιός είχε μιλήσει για το πώς νιώθει μακριά από το σύντροφό της, τονίζοντας ότι έχει τελειοποιήσει τις μαγειρικές της δεξιότητες προκειμένου να μη βαριέται.

Έκπληξη βέβαια προκαλεί το γεγονός, ότι ενώ οι πτήσεις από ΗΠΑ προς Μεγάλη Βρετανία επιτρέπονταν, εκείνη δεν έκανε το μεγάλο βήμα να ταξιδέψει αν και πολλοί θεωρούν ότι ο φόβος της ήταν μεγαλύτερος από τη λαχτάρα της να δει τον καλό της.

Δες την παρακάτω gallery για να καταλάβεις σε ποιους αναφερόμαστε: