Ο Tom Hanks νόσησε από covid τον Μάρτιο & αποκάλυψε αν θα κάνει το εμβόλιο

Ο Tom Hanks νόσησε από covid τον Μάρτιο & αποκάλυψε αν θα κάνει το εμβόλιο

Τι είπε ο διάσημος ηθοποιός;

Ήταν αρχές Μαρτίου και μόλις ο covid-19 είχε κηρυχτεί από τον ΠΟΥ ως πανδημία, όταν ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram account τους πως έχουν νοσήσει από τον νέο κορονοϊό. Το ζευγάρι είχε τότε ταξιδέψει στην Αυστραλία όπου και έμεινε σε καραντίνα για 14 ημέρες, προκειμένου να αναρρώσουν και να επιστρέψουν πίσω στο σπίτι τους. Κανείς από τους δύο δεν νοσηλεύτηκε και αυτό ήταν και το πιο σημαντικό της όλης υπόθεσης.

Ο 64χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του πλέον έχουν αναρρώσει, κι εκείνος έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία και μίλησε για το αν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Today για να προωθήσει τη νέα του ταινία, το «News of the World», ο Tom είπε ότι αυτός και η Rita θα έκαναν το εμβόλιο, αλλά δεν είναι προτεραιότητα τους αυτή τη στιγμή.

«Θα το κάνουμε πολύ καιρό αφού το κάνουν όλοι όσοι το χρειάζονται πραγματικά», είπε, αλλά πρόσθεσε ότι όταν και αν του δοθεί η ευκαιρία, θα το έκανε δημόσια για να δείξει ότι είναι ασφαλές και να ενθαρρύνει και άλλους να κάνουν το ίδιο. Ο Tom μοιράστηκε επίσης ότι παρόλο που υπάρχει τώρα ένα εμβόλιο, οι μάσκες εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικό μέρος της εξίσωσης για την αποφυγή της προσβολής κορονoϊού.

«Νομίζω ότι αυτό ήταν πολύ πιο σημαντικό, καθώς το δεύτερο μισό του τύπου COVID-19, ήταν ότι δεν το μεταδώσαμε σε κανέναν», είπε. «Κλειδωθήκαμε, φορέσαμε μάσκες και εξακολουθούμε να το κάνουμε, όχι μόνο για να μην κολλήσουμε εμείς, αλλά για να μην το μεταδώσουμε σε κάποιον».

Αφού αποκάλυψαν τα θετικά αποτελέσματα των τεστ τους, μήνες αργότερα, ο Tom και η Rita μοιράστηκαν και οι δύο ότι είχαν αντισώματα. Οι δυο τους μάλιστα δώρισαν επίσης το αίμα τους για να βοηθήσουν στο εμβόλιο.